Bolu'da bir inşaattan demir çaldıkları tespit edilen üç kişi, polisin dikkati sayesinde yakalandı.
Olay, Sümer Mahallesi Beşevler Sokakta meydana geldi. İnşattan demir çaldıkları tespit edilen üç kişi polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Borazanlar Mahallesinde devriye görevi yapan polis ekipleri şüpheli gördükleri bir kamyoneti durdurmak istedi. Araçta bulunan 3 kişi polisin kendilerini durdurmalarının ardından araçtan indikleri gibi yaya kaçmaya başladılar. Kaçan şüphelilerden Ramazan Ç. ve Sadettin Y. aynı caddede yakalandı, Mustafa Y'ı da Borazanlar Mahallesinde yakalandı.
Şüphelilerin kullandıkları araçta yapılan aramada 110 kilo inşaat demiri bulundu. Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz