Deniz Feneri Derneği'nce Sivas'ta gezici giyim mağazası açılacak.
Deniz Feneri Derneği'nden yapılan açıklamada, 2007 yılında hayata geçirilen Deniz Feneri Gezici Giyim Mağazalarının yaptığı yardımlarla Türkiye'de ve dünyada milyonlarca insana umut ışığı olduğu belirtildi.
Farklı bölgelerde farklı insanların ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen gezici giyim mağazalarıyla, ihtiyaç sahibi ailelerin pantolondan ayakkabıya, monttan gömleğe kadar temel kıyafet ihtiyaçlarının giderildiği kaydedildi.
Bu kapsamda, Sivas'ta da yarın gezici giyim mağazası açılacağı ifade edildi. Çarşıbaşı Mahallesi Nalbantlarbaşı Caddesi'nde yarın saat 12.00'de açılacak mağazada, bin 500 kişinin her türlü giyim ihtiyacının ücretsiz karşılanacağı belirtildi.
Derneğin, Sivas'ta ayrıca 100 aileye yaklaşık 15 bin lira değerinde gıda, et, eşya, temizlik ve eğitim yardımı ulaştıracağı kaydedildi.
Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz