Denizlispor'da Asil Kaan Tamam

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi kulüplerinden Denizlispor'da yönetim iç transferde kaleci Asil Kaan Güler'le nikah tazeledi. Bu

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)- TÜRKİYE 1'inci Ligi kulüplerinden Denizlispor'da yönetim iç transferde kaleci Asil Kaan Güler'le nikah tazeledi.
Bu sezon 19 lig, 1 kupa maçında yeşil siyahlı ekibin kalesini koruyan 23 yaşındaki file bekçisinin sözleşmesi 2019'a kadar uzatıldı. Başkan Mustafa Üstek ve Başkan Yardımcısı Taner Atilla'nın katıldığı görüşmede bu sezondan kalan alacakları ve yeni sezon peşinatı ödenen genç kaleci kulübünde kaldığı için mutlu olduğunu belirterek, "Denizlispor'da büyük başarılara imza atacağıma inanıyorum" dedi.
Bu arada Denizlispor ve Ümit Milli Takım'daki başarılı performansı ile dikkat çeken genç defans oyuncusu Alperen Babacan ise yönetimden süre istedi. Son haftalarda sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan genç futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmeden sonuç alınamadı. Başakşehir, Trabzonspor ve Antalyaspor'in radarındaki Alperen'in menajeri, Süper Lig'den bir kulüple anlaşmamaları halinde Denizlispor'la sözleşme yenileyeceklerine dair söz verdi ve yönetimden bir hafta süre istedi.

Reklam
Reklam


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: