Antalyaspor Haberleri Ve Son Dakika Antalyaspor Haberleri

Antalyaspor Haberleri Ve Son Dakika Antalyaspor Haberleri

Farklı spor dalları ve liglerdeki mücadeleleri ile tanınan Antalyaspor, 2 Temmuz 1966 yılında kuruldu. İlk kez 1966 yılında profesyonel lige adım atan spor kulübü bünyesinde voleybol, hentbol, masa tenisi, jimnastik, Amerikan futbolu, judo, bisiklet, su topu, triatlon, yüzme ve e-spor mevcuttur.

"Akrep" lakabı ile tanınan spor kulübünün renkleri kırmızı - beyazdır. Beyaz zemin üzerine kırmızı renkli bir çemberle çevrili olan Antalyaspor ambleminin ortasında Antalya'nın ünlü sembollerinden ola Yivli Minare ve kuruluş tarihi olan 1966 yılı yazar.

Çeşitli spor dalları ile pek çok kupa kazanan Antalyaspor, 2000 yılında Türkiye Kupası'nda ikincilik kazanırken, 2. ligte 1981-82 ve 1985-86 sezonlarında şampiyonluk yaşamıştır.

Antalyaspor Haberleri

Sergen Yalçın'dan sitem dolu açıklamalar!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, 2-1 kazandıkları Beşiktaş maçının ardından sitem dolu açıklamalarda bulundu.

Spor 16-03-2024 23:44

Beşiktaş'ta kötü gidiş son hızıyla devam ediyor! Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u İstanbul'dan istediğini aldı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Tüpraş Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk etti. Kötü gidişi sona erdirmek isteyen siyah-beyazlılar, Sergen Yalçın'ın çalıştırdığı Antalyaspor'u devirip taraftarına moral göndermek istiyordu. İki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçen mücadeleyi Antalyaspor 2-1 kazanarak İstanbul'dan 3 puanla döndü. Beşiktaş bu skorun ardından ligde üst üste 3. mağlubiyetini almış oldu.

Spor 16-03-2024 22:33

Başakşehir mağlubiyeti sonrası Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'dan mağlubiyet sonrası açıklama!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir maçının ardından yaptığı açıklamada, futbolda böyle son saniye gollerinin olabildiğini söyleyerek, "Kaybettiğimiz için üzgünüz ama haftalar devam ediyor" dedi.

Spor 09-03-2024 23:43

Sergen Yalçın'ın Antalyaspor'u rakip kaleyi bombardımana tuttu!

Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Antalyaspor, konuk ettiği Gaziantep FK’yı 1-0 mağlup etti. Sergen Yalçın’ın Antalyaspor’u Gaziantep FK maçında karşı kaleye 22 şut çekti.

Spor 05-03-2024 07:33

Dursun Özbek'ten TFF çıkışı! Koalisyona karşı savaşıyoruz! Icardi'nin cezasına sert çıktı

Antalyaspor maçının ardından Galatasaray Başbakanı Dursun Özbek sitem dolu bir açıklama yaptı. TFF'yi hedef alan Özbek, "Galatasaray birçok cephede savaşıyor, isim açıklamaya gerek yok" dedi.

Spor 27-02-2024 11:53

Galatasaray maçı sonrası açtı ağzını yumdu gözünü! 45 yıldır böylesini görmedim dedi, 37. haftadaki Fenerbahçe derbisi için korkuttu: O maç bitmez!

Galatasaray-Antalyaspor maçındaki hakem kararları Sinan Engin'i isyan ettirdi. Sarı-Kırmızılıların 3 puana ulaşarak liderliğe yeniden oturduğu maç sonrası hakem kararlarıyla ilgili olay yaratacak açıklamalar geldi. "45 yıldır hiç bu kadar utanılacak hatalara denk gelmedim" diyen futbol yorumcusu Engin, Demirbay'ın içinde olduğu pozisyon sonrası verilen devam kararına isyan etti. Çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Engin "Bu hakemlerle lig bitmez. Türk futbolunu uçuruma sürüklüyorlar" dedi.

Spor 27-02-2024 10:45

Sergen Yalçın'dan Emre Belözoğlu'nun ''Tarihin en iyi Galatasaray'ı'' sözüne gülerek cevap!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray karşılaşması sonrası basın toplantısında konuştu. Emre Belözoğlu'nun sözüne cevap veren Sergen Yalçın'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 26-02-2024 23:09

Antalyaspor'dan Galatasaray maçının hakemine tepki! ''Biz bugün 8 gol atsaydık bile hakem Galatasaray'a 9. golü attırırdı''

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray yenilgisi sonrası maçın hakemini hedef aldı. Boztepe, "Sabah çok talihsiz açıklamalar yapmıştım. Şu an daha beterini yapıyorum. Resmen katledildik. Galatasaray camiası biz çok güzel misafir etti. Ama sahada gördüğümüz muamele Türk futbolunun bir ayıbıdır." dedi.

Spor 26-02-2024 22:43

Galatasaray, Beşiktaş derbisine moralli gidiyor! Antalyaspor karşısında üç puanı Kerem Aktürkoğlu getirdi

Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin kazandığı haftada puan kaybına tahammülü olmayan sarı-kırmızılılar Antalyaspor karşısında 2-1'lik galibiyet alarak Beşiktaş derbisine moralli gitti. Sarı-kırmızılıların gollerini Kerem Aktürkoğlu atarken, Antalyaspor'un tek sayısını Sander van de Streek kaydetti.

Spor 26-02-2024 22:00

Mauro Icardi, PFDK'ye sevk edilmişti! Antalyaspor maçında oynayabilecek

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'yi PFDK'ya sevk etti. Pazar günü oynanacak Antalyaspor maçında Icardi'nin oynayıp oynamayacağıyla ilgili Dr. Rezan Epözdemir önemli açıklamalarda bulundu.

Spor 23-02-2024 21:17

Emre Belözoğlu ve Sergen Yalçın için tehlike çanları çalmaya başladı!

Süper Lig'in en iyi teknik direktörleri arasında gösterilen Sergen Yalçın ve Emre Belözoğlu'nun koltuğu sallanıyor. Takımlarının başında son dönemde iyi performans ortaya koyamayan ikilinin durumu futbol severleri bir hayli şaşırttı.

Spor 19-02-2024 11:33

Antalyaspor'dan Jehezkel için sürpriz karar!

Antalyaspor, Sagiv Jehezkel'in lisansını çıkartarak ligin ikinci yarısındaki kadroyu TFF'ye bildirdi.

Spor 18-02-2024 16:27

Sergen Yalçın'a inanılmaz son! Antalyaspor 2 dakikada 2 gol bulduğu İstanbulspor mücadelesinden beraberlikle ayrıldı

Süper Lig'de heyecan 26'ncı hafta karşılaşmaları ile sürüyor. 26. hafta mücadelesinde Antalyaspor sahasında İstanbulspor karşılaşırken mücadele 2-2 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmanın ardından kameraların karşısına geçen Sergen Yalçın "Bu maça 3 puan yazmıştık, üzgünüz" ifadelerini kullandı.

Spor 17-02-2024 16:57

İsrail'e destek verdiği için gözaltına alınan Antalyaspor'un futbolcusu Sagiv Jehezkel, Akdeniz ekibinin başına bela oldu

Antalyaspor'un eski İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam göndermişti. Kısa süre içinde kadro dışı bırakılarak gözaltına alınan Sagiv Jehezkel sonrasında serbest bırakılmış ve ülkesine dönmüştü. İsrail'de kahramanlar gibi karşılanan Sagiv Jehezkel'den yeni bir hamle geldi.

Spor 16-02-2024 14:50

Sergen Yalçın, Beşiktaş maçında alınan mağlubiyeti tek cümleyle özetledi!

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, "İki tane savunma arkasına topla yediğimiz gollerle Türkiye Kupası’na bugün veda ettik" dedi.

Spor 09-02-2024 09:12

Antalya'da Muleka şov! Beşiktaş geriye düştüğü mücadelede Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederek çeyrek final biletini kaptı

Ziraat Türkiye Kupası son 16 karşılaşmasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş geriden geldiği karşılaşmada rakibini 2-1 mağlup ederek adını bir üst tura yazdırmayı başardı. İşte detaylar...

Spor 08-02-2024 22:38

Sergen Yalçın'a büyük şok! İstifa etmeyi bile düşünebilir...

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başına geçerek büyük bir sürprize imza atan Sergen Yalçın'a kötü haber geldi. Antalyaspor'a imza atmadan önce transfer tahtasının açılacağının sözünü alan Sergen Yalçın'a verilen söz henüz tutulmadı. Hala daha transfer yasağı bulunan Antalyaspor'da moraller bir hayli bozuk durumda...

Spor 07-02-2024 16:23

Zirve yeniden Sarı-Lacivert! Fenerbahçe Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek liderliği Galatasaray'dan geri aldı

Süper Lig'de heyecan 24. hafta mücadeleleri ile sürüyor. Haftanın dikkat çeken karşılaşmasında Fenerbahçe deplasmanda Sergen Yalçın'ın ekibi Antalyaspor'a konuk oldu. Mücadele Sarı-Lacivertliler'in 2-0'lık üstünlüğü sonuçlanırken Fenerbahçe ezeli rakibi Galatasaray'dan liderliği geri aldı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 20:57

Fenerbahçe'nin yıldızı Cengiz Ünder ağızları açık bıraktı, attığı golle bir ilki başardı!

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Cengiz Ünder attığı gollerle takımını sırtlamaya devam ederken yıldız oyuncu Antalyaspor kalesini de boş geçmedi. Yıldız oyuncu müthiş bir gole imza atarken Süper Lig'de de bir ilki başardı. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 20:24

Çağlar Söyüncü Fenerbahçe formasıyla çıktığı ilk maçının ilk dakikalarındaki performansıyla taraftarı adeta çıldırttı! Başımıza iş açacak

Süper Lig'in 24. hafta karşılaşmasında Antalyaspor sahasında Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler'in yeni transferi Çağlar Söyüncü karşılşamaya ilk 11'de başlarken, performansı olay oldu. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 19:35

Antalyaspor cephesinden Fenerbahçe maçı öncesi iddialı açıklama

Süper Lig takımlarından Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Fenerbahçe maçı hakkında konuştu. Boztepe, "Hedefimiz Fenerbahçe'yi puansız göndermek" dedi.

Spor 01-02-2024 14:27

Burak Yılmaz ile Sergen Yalçın'ın karşılaşmasında kazanan çıkmadı! Yılmaz ilk maçında puanla başladı, Yalçın seriyi sürdürdü

Süper Lig'in 23. hafta karşılaşmasında Kayserispor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonuçla Burak Yılmaz ilk maçında puanla tanışırken Sergen Yalçın yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. İşte detaylar...

Spor 29-01-2024 19:47

Antalyaspor okullardaki yetenekli sporcuları tespit ediyor

Antalyaspor Kulübü Altyapı Koordinatörü Ferda Ramanlı, "Kalifiye antrenör, iyi sporcu ve teknolojik destek ile çalışmalarımızı yapma hedefindeyiz. Antalya'daki 139 okula giderek sporcuları tespit etmek istiyoruz. 25 okula ulaştık ve 400 sporcu tespit ettik." dedi.

Yurthaber 25-01-2024 15:00

Beşiktaş'tan ayrılacak olan Ghezzal Türkiye'de kaldı! Yıldız oyuncunun yeni adresi şaşırttı

Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ghezzal'ın kontratında bulunan madde gereği 2 maç daha oynarsa sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayacak. Bu maddeyi kaldırmak isteyen Beşiktaş'a ret cevabı veren Ghezzal ile tüm ipler koptu.

Spor 25-01-2024 14:34

Sergen Yalçın'dan galibiyet sonrası açıklamalar! ''Geniş kadroya sahip olursak elimiz güçlenirse daha farklı şeyler yapabiliriz''

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 3 puan almanın çok önemli olduğunu belirterek, “Son 4 maçı geriye düşmemize rağmen kaybetmedik, bugün kazandığımız için tüm oyuncularımı kutluyorum” dedi.

Spor 24-01-2024 23:44

Gol sevinci tepki çekmişti! Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel Tel-Aviv'de kahraman gibi karşılandı

Antalyaspor- Trabzonspor maçında ev sahibi ekibin İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel'in attığı golden sonra yaşadığı sevinç, tepkilere neden olmuştu. Antalyaspor'un kadro dışı bıraktığı Jehezkel gözaltına alındıktan sonra serbest kalmıştı. Ardından özel uçakla Antalya'dan ayrılan Jehezkel, ülkesi İsrail'in başkenti Tel Aviv'de ise adeta kahraman gibi karşılandı.

Spor 15-01-2024 22:37

İsrail paylaşımı yapan diğer futbolcu serbest!

RAMS Başakşehir'in İsrailli futbolcusu Eden Karzev, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası gözaltına alındı. İfadesinin ardından Karzev, serbest bırakıldı.

Spor 15-01-2024 18:59

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu! İsrail propagandası yapan Sagiv Jehezkel, ülkemizden ayrıldı

İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, Antalya Adliyesi'nde savcılıkta tercüman aracılığıyla verdiği 45 dakika süren ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jehezkel'in ülkemizden ayrıldığını açıkladı. Sosyal medyada Türk taraftarlar Jehezkel'in skandal davranışı sonrası yüzlerce yorum yapmıştı. Yapılan bu yorumlar karşılık buldu ve Jehezkel ülkeden gönderildi.

Spor 15-01-2024 18:07

İsrailli futbolcu Jehezkel özel uçakla ülkesine dönecek

Trabzonspor maçında attığı golden sonra yaptığı hareket nedeniyle gözaltına alınıp, savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Antalyaspor'un İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, özel uçakla ülkesine dönecek.

Yurthaber 15-01-2024 13:55

Gol sevinci nedeniyle eleştirilerin odağındaydı! İsrailli oyuncu Jehezkel için sınır dışı kararı... İlk ifadesinde kendini böyle savundu

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel'in gol attıktan sonra 'Davud'un yıldızı' olarak da bilinen Siyon yıldızı işaretinin ve "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" göndermeli bilekliğini kameralara göstermesi tartışmaları beraberinde getirdi. Kadro dışı bırakılıp gözaltına alınan futbolcunun ilk ifadesi ortaya çıktı. Jehezkel'in bu hareketi kimilerince tepki görürken bir futbolcunun daha paylaşımı gündem oldu. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Jehezkel sınır dışı edildi.

Spor 15-01-2024 10:56

Antalyaspor'un İsrailli oyuncusundan skandal gol sevinci! Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi! ''Bebek katillerinin propagandası...''

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Yehezkel bugün attığı golün ardından "7 Ekim saldırısının 100'üncü günü" yazılı ve Siyon yıldızının yer aldığı bilekliği göstererek Türkiye'den İsrail'e selam gönderdi. Yehezkel'in bu hareketi sosyal medyada büyük tepkiye yol açtı. Gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.

Spor 14-01-2024 18:46

Sergen Yalçın, Trabzonspor'un serisini bitirdi!

Trabzonspor, Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor'la deplasmanda 1-1 berabere kaldı.

Spor 14-01-2024 18:33

Antalyaspor Trabzonspor maçında inanılması güç an! Topa uçarak müdahale yaptı...

Antalyaspor Trabzonspor maçında sahalarda ender rastlanacak bir pozisyon yaşandı. Bordo-mavililerin yıldız oyuncusu Filip Benkovic'ten inanılmaz bir müdahale geldi. Benkovic'in, Güray Vural'ın şutunda gole izin vermediği an sosyal medyada gündem oldu.

Spor 14-01-2024 17:20

Sergen Yalçın ilk galibiyetini aldı, Antalyaspor'un başında siftah yaptı!

Antalyaspor ile yeşil sahalara geri dönen Sergen Yalçın yeni takımında ilk galibiyetini aldı. Başarılı teknik adam Pendikspor'u 1-0 mağlup ederek Akdeniz ekibinde siftah yaptı.

Spor 09-01-2024 19:28

Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması! Dedikodulara son noktayı koydu

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Beşiktaş sorusuna cevap veren Yalçın, siyah-beyazlıların kendisine teklif yapmadığını duyurdu.

Spor 05-01-2024 20:26

Sergen Yalçın'a Messi'nin takım arkadaşından yeşil ışık! Devre arasında transfer ediliyor

Antalyaspor yönetimi, ABD Futbol Ligi (MLS) takımlarından Inter Miami'de forma giyen Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin takım arkadaşı İsveçli stoper Christopher McVey'i kadrosuna katmak istiyor. 26 yaşındaki 1.92'lik stoperin kariyerine Avrupa'da devam etmek istemesi de Kırmızı-beyazlı yönetimin transfer görüşmelerinde elini güçlendiriyor.

Spor 05-01-2024 16:19

Sinan Gümüş'ün yeni takımı belli oldu! Tecrübeli futbolcu Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un yolunu tuttu

Antalyaspor ile yollarını ayıran Sinan Gümüş'ün yeni adresi belli oldu. Tecrübeli futbolcu Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'a transfer oldu. İşte detaylar...

Spor 04-01-2024 16:19

Sergen Yalçın, Antalyaspor'a imza atarken ülkeleri karıştırdı! Kullandığı sözler sosyal medyanın diline düştü...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın idaresinde, Corendon Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Dün yapılan basın toplantısıyla resmi imzalar atılmıştı. Sergen Yalçın'ın basın toplantısında Adam Buksa ile ilgili kullandığı ifadelerin karıştırıldığı ortaya çıktı.

Spor 03-01-2024 15:20

Sergen Yalçın Antalyaspor'un başında ilk antrenmanına çıktı, kameradan duyulan sözleri gündem oldu!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile sözleşme imzalayan Sergen Yalçın, Akdeniz temsilcisiyle ilk idmanına çıkarken, Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Oyuncularına talimat veren Yalçın'ın oyuncularına söyledikleri kameralardan duyulurken, o anlar gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 02-01-2024 23:39

Antalyaspor’da Sergen Yalçın ilk antrenmanına çıktı

Antalyaspor’da Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna geçen Sergen Yalçın takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Spor 02-01-2024 22:21

Antalyaspor'a imza atan Sergen Yalçın'dan Beşiktaş açıklaması! Sözleşmesinde teklif gelmesi halinde serbest kalma maddesi var mı?

Antalyaspor'da Sergen Yalçın için imza töreni düzenlendi. Akdeniz ekibine sezon sonuna kadar imza attığı açıklanan deneyimli çalıştırıcıdan Beşiktaş itirafı geldi.

Spor 02-01-2024 14:49

Dortmund'a yardımcı hoca olarak giden Nuri Şahin, ilk transferini Fenerbahçe'den yapıyor

Antalyaspor'dan ayrılarak Borussia Dortmund'a yardımcı hoca olarak transfer olan Nuri Şahin, Alman devi için transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Gözüne Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu'nu kestiren Nuri Şahin, milli oyuncuyla ilgili raporunu Dortmund yönetimine verdi.

Spor 02-01-2024 13:32

Sergen Yalçın ve ekibi bugün Antalya'da olacak

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Alman ekibi Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak transfer olan Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük için prensipte anlaşılan Sergen Yalçın ve ekibinin, bugün Antalya'da olması bekleniyor.

Spor 02-01-2024 08:08

Sergen Yalçın Süper Lig'e geri döndü! Beşiktaş'tan son güne kadar teklif bekleyen deneyimli çalıştırıcı Akdeniz ekibiyle anlaştı

Adı Beşiktaş ile anılan Sergen Yalçın'ın sürpriz bir hamle yaparak Antalyaspor ile anlaştığı açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Nuri Şahin ile yollarını ayıran Akdeniz ekibi, Sergen Yalçın ile görüşüp her konuda anlaşma sağladı.

Spor 31-12-2023 17:55

Sergen Yalçın Süper Lig'e geri döndü! Antalyaspor'la anlaştı

Sergen Yalçın uzun bir aradan sonra yeninde Süper Lig'e döndü. Antalyaspor, Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük koltuğunu Sergen Yalçın'a emanet etti. 51 yaşındaki deneyimli futbol adamının adı bir süredir Beşiktaş ile anılıyordu.

Spor 31-12-2023 17:55

Nuri Şahin, dünya devi Dortmund'un teknik direktörü oluyor! Antalyaspor'dan resmi açıklama geldi

Antalyaspor Başkan Vekili Alkan Evren, Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'dan aldığı yardımcı antrenörlük teklifi nedeniyle Antalyaspor'dan ayrıldığını açıkladı. Bu açıklamadan önce Nuri Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Antalyaspor'a veda etmişti.

Spor 29-12-2023 10:14

Antalyaspor ile Kasımpaşa, 25. kez rakip olacak

Antalyaspor ile Kasımpaşa, yarın oynanacak mücadeleyle birlikte Süper Lig’de 25. kez rakip olacak.

Yurthaber 19-12-2023 10:22

Antalyaspor'un yenilmezlik serisi 6 maça çıktı!

Antalyaspor, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etmeyi başardı. Mücadelenin ikinci yarısını 10 kişi tamamlayan Antalyaspor, yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttı.

Spor 09-12-2023 15:42

Son dakika: Volkan Demirel, geceye damga vurdu! Maç bitmeden soyunma odasına gitti, son düdüğün ardından hakemin üzerine yürüdü ve kırmızı kart gördü! Nuri Şahin, Demirel'i zor sakinleştirdi

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Atakaş Hatayspor ile Bitexen Antalyaspor karşı karşıya geldi. Mersin Stadyumu'nda oynanan müsabaka 3-3'lük beraberlikle sonuçlanırken, ev sahibi ekibin teknik direktörü Volkan Demirel maça damgasını vurdu. Karşılaşma bitmeden soyunma odasına giden ve geri dönen Demirel, son düdüğün ardından kırmızı kart gördü. İşte detaylar...

Spor 01-12-2023 22:20