Destici, Vatandaşları Tandoğan'daki 'Teröre Karşı Birlik Mitingi'ne Davet Etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, “Yarın Tandoğan Meydanı'nda 'Hepimiz Kardeşiz Bizi...

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici, “Yarın Tandoğan Meydanı'nda 'Hepimiz Kardeşiz Bizi Kimse Bölemez' sloganı ile gerçekleştireceğimiz, 'Teröre Karşı Birlik Mitingimize' büyük Türk milletinin duyarlı tüm fertlerini davet ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Mustafa Destici, partisinin yarın Tandoğan Meydanı'nda yapacağı Teröre Karşı Birlik Mitingi öncesi, yaptığı açıklama ile vatandaşları mitinge davet etti.

Destici, partili partisiz ayrımı yapmadan yaptığı çağrıda, şu ifadelere yer verdi: "28 yıldır ülkemiz, derin bir terör belası ile karşı karşıyadır. Bu terör örgütü; İslami, ahlaki ve vicdani hiç bir hassasiyet taşımamaktadır. Bu ırkçı faşist PKK, küresel emperyalist güçlerin taşeronluğunu da severek ve isteyerek yapmaktadır. Bölgemizde emelleri olan tüm güçlerin ortak bir hedefi ve düşmanı vardır; o da Türkiye'dir. Çünkü Türkiye güçlü olursa, birlik olursa bu güçlerin hiçbirisi emellerine ulaşamaz. Bunun için biz tüm siyasetçilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi, sivil askeri bürokrasimizi, basınımızı- medyamızı, yazarımızı- çizerimizi, gencimizi- ihtiyarımızı, kadınımızı- erkeğimizi, Ağrılımızı- Edirnelimizi, Diyarbakırlımızı- İzmirlimizi; Eskişehirlimizi- Hataylımızı, Sivaslımızı- Bitlislimizi, Trabzonlumuzu- Aydınlımızı topyekun bir milleti teröre karşı birlik olmaya davet ediyoruz.”

Reklam
Reklam

28 yıldır terörle mücadelede yapılmayanları milletle paylaşılacağını ve terörü bitirecek önerilerin açıkça ilan edeceğini aktaran Destici, “Her kesime çağrı yapacağımız 'Hepimiz Kardeşiz Bizi Kimse Bölemez' sloganı ile gerçekleştireceğimiz, 'Teröre Karşı Birlik Mitingimize' büyük Türk milletinin duyarlı tüm fertlerini davet ediyorum. Ayrıca, ülkemizde, hak mağduriyeti yaşayan çok çeşitli kesimler bulunmaktadır. Bunları da miting alanımızda seslerini duyurmaya bizimle birlikte hak arama mücadelesi başlatmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Tandoğan Meydanı'nda yarın saat 15.00'de başlayacak miting, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak. Şehitler için yapılacak dua ve mehteran gösterisi devam edecek mitingde sanatçı Osman Öztunç da bir konser verecek. Mitingde genel başkan Mustafa Destici'nin de bir konuşma yapacağı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: