Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta mücadele eden Edirne Spor Gençlik Kulübü yeni yönetim binasına ve futbolcu dinlenme tesisine kavuştu. MKG İnşaat A.Ş.’nin sahibi ve aynı zamanda kulübün yönetim kurulu üyesi olan Mustafa Kaşgür 250’şer metrekare büyüklüğünde 2 bloktan oluşan binaların anahtarlarını, kulüp başkanı Hakan Sedefçi’ye teslim etti.
Anahtar teslimi öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Hakan Sedefçi, 1,5 yıl önce kulübü kurarken vermiş oldukları tesis sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İşe ilk önce araziyi alarak başladıklarını belirten Sedefçi, şunları söyledi:
“Asıl zor olan bundan sonraki süreçti. Bize inşaat lazımdı. Bunun için de 500 bin TL gibi rakama ihtiyacımız vardı. Mustafa Kaşgür arkadaşımızla tanıştık. Kendisini yönetime davet ettik. O da bizi kırmadı. Daha sonra da ‘Ben Edirne’de para kazanıyorsam Edirne’nin takımına yatırım yaparım’ diyerek bizlere bu tesisi kazandırdı. Bu tesisin yapılması sürecinde kendisi hakkında şikâyetler oldu, soruşturmalar açıldı. Fakat kendisi yılmayarak Edirne için bu tesisi tamamladı. Mustafa Kaşgür’e sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Sedefçi ayrıca bundan sonra binaların çevre düzenlemesini yapıp iş teçhizat döşendikten sonra sporcuların tesislerde konaklamaya başlayacağını belirtti.
250’şer metrekare büyüklüğünde 2 bloktan oluşan binalar, Şükrüpaşa Anıtı’nın altında yer alan ve Edirnespor Gençlik Kulübü’ne ait olan 44 dönümlük arazi üzerine bulunuyor.
Bölgesel Amatör Ligi 11’inci Grup’ta mücadele eden Edirne Spor Gençlik Kulübü lige 2'de 2 yaparak iyi bir başlangıç yapmıştı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz