Elitaş: Kimse AK Parti'ye çamur atmaya kalkmasın, çamur ellerine bulaşır

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yolsuzluk yapanın kim olursa olsun yargı önünde vermesi gerektiğini...

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, yolsuzluk yapanın kim olursa olsun yargı önünde vermesi gerektiğini söyledi. Elitaş, "Bu davayı AK Parti ile ilişkilendirenler davaya haksızlık ediyorlar, yazık ediyorlar demektir. Kimse AK Parti'ye çamur atmaya kalkmasın, çamur ellerine bulaşır." dedi.

Reklam
Reklam

Polis Haftası nedeniyle TBMM Koruma Daire Başkanı Mustafa Şentürk'ü ziyaret eden Mustafa Elitaş, gazetecilerin sorularını cevapladı. Huzur ve güvenliğin emniyet teşkilatının güvenli ellerinde olduğunu belirten Elitaş, Koruma Daire Başkanı ve tüm emniyet görevlilerinin Polis Haftası'nı kutladı.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Elitaş, Deniz Feneri iddianamesinin açıklanması ile ilgili bir soru üzerine "Kim, nerede, ne tür bir yolsuzluk yaptıysa hesabını yargı önünde vermelidir. Ancak bu davayı AK Partiyle ilişkilendirenler davaya haksızlık ediyorlar, yazık ediyorlar demektir. Kimse AK Parti'ye çamur atmaya kalkmasın, çamur ellerine bulaşır." diye konuştu.

Seçimlerin 4 yılda bir yapılmasıyla ilgili soruya Elitaş, "Konuyla ilgili şu anda bir çalışmamız yok. Böyle bir görüşme yapılmadı. İstikrarın sağlanması için seçimlerin 5 yılda bir yapılmasını doğru buluyoruz. Ancak, anayasa değişikliği sürecinde diğer partiler de uygun görürse AK Parti'nin teklif verme ihtimali yüksek." dedi.

Reklam
Reklam

Suriye ile ilgili değerlendirmede bulunan Elitaş, "Uluslararası hukuktan doğan haklarımızı kullanacağız. Sınırda yaşanan zulme duyarsız kalamayız. Birleşmiş Milletler (BM) de bu konuda en ağır yaptırımı uygulamalıdır." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: