Emiraşıklar Dayanışma Şenliği

Antalya’nın Akseki ilçesi 17. Geleneksel Emiraşıklar Dayanışma şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.Akseki’nin Emiraşıklar köyünde geleneksel olarak...

Antalya’nın Akseki ilçesi 17. Geleneksel Emiraşıklar Dayanışma şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Akseki’nin Emiraşıklar köyünde geleneksel olarak her yıl düzenlenen dayanışma şenliğinin 17'ncisi yapıldı. Şenliklere Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, İlçe Jandarma Komutanı Hacı Ahmet Önder, İlçe Emniyet Amiri Hasan Şahin ve birçok davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Emiraşıklar Köyü Muhtarı Mehmet Ali Çarkçı, her yıl düzenlediklerin Emiraşıklar Dayanışma şenliğinin iki gün sürdüğünü söyledi.

Şenlikle yöre halkının bir araya gelmesinin amaçlandığını belirten Çarkçı, ''Köyümüz yılda bir kaç gün de olsa kalabalıklaşıyor.Hemşehrilerimiz birbirleriyle kucaklaşıyor. Geleneklerimiz yaşatılıyor'' dedi.

KEPEZ BELİDİYE TİYATROSU SAHNE ALDI

Festivalin ikinci günü akşamında Kepez Belediye Tiyatrosu “Buzlar Çözülmeden” adlı oyunu sahneledi. Cevat Fehmi Başkut’un yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Sürekli’nin yapmış olduğu Türk Tiyatrosunun unutulmaz eseri olan “Bular Çözülmeden” adlı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Kepez Belediye Tiyatrosu’nda görev alan sanatçıların güzel eseri Akseki’nin Emiraşıklar köyünde sahnelemesinden dolayı ve onlardan desteklerini esirgemeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: