Sakarya'da gerçekleştirilen Aerobik Jimnastik Türkiye Şampiyonası 09-11 yaş grubunda Türkiye birinciliğini elde eden Manisa Emniyet Amiri Barış Bora Şenyurt'un oğlu Sıtkı Berat Şenyurt, ailesiyle birlikte Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’i makamında ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Yunus Çetin, dereceye giren Sıtkı Berat Şenyurt’u, Babası Barış Bora ve Annesi Arzu Şenyurt’u makamında kabul ederek kendisini ve onları eğiten anne babasını tebrik etti. Yapılan ziyaretten ve alınan dereceden dolayı Manisa ve Emniyet camiası adına çok memnun olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Çetin, "Manisa’nın adının duyurulması bizleri çok sevindiriyor. Türkiye Birinciliğinin Emniyet camiasından çıkması bizi daha da gururlandırdı. Kişiler yetenekleri doğrultusunda aldıkları etkin eğitimlerle çok güzel yerlere gelebileceklerdir. Türkiye 1.si olan Sıtkı Beraat Şenyurt’u tebrik ediyor ve bu öğrencimizin yetişmesinde ve bu dereceyi almasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bu başarının artarak devam etmesini dilerim." dedi.
Şenyurt Çifti ise Manisa İl Emniyet Müdürü Çetin'in bu başarı da payının olduğunu her zaman kendilerine büyük destek verdiğini belirterek, oğullarının başarısından dolayı çok sevindiklerini söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz