Eşini Boğarak Öldürmekten Aranırken Ağaca Asılı Bulundu

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, Ergani'nin Çayırdere Köyü'nde  şiddet gördüğü gerekçesiyle sığındığı kadın sığınma evinden kaçarak yeniden köydeki evine dönen 3 çocuk annesi 35 yaşındaki

Ferit ASLAN/DİYARBAKIR, Ergani'nin Çayırdere Köyü'nde şiddet gördüğü gerekçesiyle sığındığı kadın sığınma evinden kaçarak yeniden köydeki evine dönen 3 çocuk annesi 35 yaşındaki Hacer Aladak, perşembe günü iddiaya göre eşi Hasan Aladak tarafından boğularak öldürüldü. Cinayet suçundan hakkında yakalama kararı çıkartılan Hasan Aladak, 2 gün sonra köy yakınlarında Yukarı Şeyhan Deresi'nde ağaca asılı bulundu. Aladak'ın cesedi önce Ergani Devlet Hastanesi'ne ardından otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavlığınca yapılan açıklamada, Hacer Aladak'ın ölümü ile ilgisi nedeniyle eşi Musa Aladak hakkında Nöbetçi Ergani Sulh Ceza Hakimliğince tutuklamaya yönelik yakalama kararı verildiği, İlçe Jandarma ekiplerince yapılan arama ve yakalama faaliyetleri sonucunda, Aladak'ın cesedinin 23 Mayıs'ta bir ağaçta asılı bulunduğu belirtildi.
SIĞINMA EVİNDEN KAÇARAK EVİNE DÖNMÜŞTÜ Ergani'ye bağlı Çayırdere Köyü'nde yaşayan 3 çocuk annesi Hacer Aladak, eşi Musa Aladak ile yaşadığı sorunlar ve eşinin kendisine şiddet uygulaması nedeniyle evi terk etmişti. Yetkililerin devreye girmesiyle 1 ay önce bir kadın sığınma evine yerleştirilen Hacer Aladak, sığınma evinden kaçarak evine dönmüştü. 21 Mayıs'ta eşi ile yeniden tartışan 3 çocuk annesi Hacer Aladak'ı eşi Musa Aladak elektrik kablosu ile boğarak öldürmüştü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: