Cinayet Haberleri Ve Son Dakika Cinayet Haberleri

Cinayet Haberleri Ve Son Dakika Cinayet Haberleri

Bir kimsenin başka bir kimseyi öldürme girişimde bulunması ve onu öldürmesine cinayet denir. Pek çok ülkede idam veya müebbet hapis gibi ağır cezaları bulunan bu eylem, hukuken öldürme veya kasten öldürme şeklinde tanımlanır. Türkiye’de 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun Kişilere Karşı İşlenen Suçlar başlığı altında ikinci kısımda düzenlenmiş bir suç türüdür. Cinayet sırasında kullanılan farklı pek çok alet mevcuttur. Silah, kesici alet gibi farklı aletler ile suçun işlendiği çoğu cinayet vakasında görülmüştür. Kimi zaman cinayete teşebbüs eden suçlulardan yakalanalar olsa da bazı durumlarda faili meçhul olarak tarihe geçen cinayet suçluları da mevcuttur. Dünya çapında pek çok dizi ve filme konu olan cinayet vakaları sayesinde bu suçların varlığından haberdar olabilmek mümkündür.

Cinayet Haberleri

Çanakkale'de eşini katletmişti! Kan donduran ifadeler: 'Balya ipini eşimin boğazına doladım', 'Çukura attık ve molozlarla kapattık'

Çanakkale'de Saliha Gizem Yıldızhan, boşanma aşamasındaki eşi tarafından katledilmişti. Fırat Yıldızhan ile cesedi gömmesine yardımcı olan kardeşi hakkında istenen cezalar belli oldu. Mahkemede katil Yıldızhan "Bir anlık öfke ile yanında bulunan balya ipini eşimin boğazına doladım ve sıkmaya başladım" dedi. Kardeşi ise "Ağabeyim Fırat ile birlikte cesedi Çavuşköy yakınlarında su kanalı için açılmış çukura attık ve üzerini toprak, molozlarla kapattık" dedi.

Haber

Çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş ceset bulunmuştu! Sır perdesi aralandı... Her şeyi itiraf etti 'Döverek öldürdüm'

Adana'da, deniz kıyısında çuvalda battaniyeye sarılı çürümüş halde cesedi bulunan, otogarında değnekçilik yapan 61 yaşındaki Murat Arlı'yı, 4 ay sonra cep telefonundan gelen sinyalin takibiyle, otogarda birlikte değnekçilik yaptığı 65 yaşındaki arkadaşı Atilla Cücü'nün öldürdüğü ortaya çıktı. Arlı'yı bir anlık öfkeyle döverek öldürdüğünü itiraf eden Cücü, tutuklandı. Cücü'nün emniyetteki ifadesinde "Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik" dediği öğrenildi.

Haber

Kırşehir'de silahlı kavgada bir kişi öldürüldü

Kırşehir'de alacak verecek meselesinden çıkan silahlı kavgada bir kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber

Muğla'da bir kadının öldürülmesine ilişkin yakalanan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, tartıştığı eski eşini tabancayla öldüren şüpheli ile ona yardım ettiği öne sürülen oğlu tutuklandı, arkadaşı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber

Cinayet

Cinayet Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cinayet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Husumetlisini eşinin ve çocuklarının gözü önünde öldüren polis, meslektaşlarını arayıp kendisini ihbar etti

Batman'da görevli polis memuru R.K. (40) izin alarak geldiği memleketi Kırşehir'de husumetlisi Serhat Aydemir'i (35) eşinin ve 2 çocuğunun gözü önünde tabancayla 7 el ateş ederek öldürdü. R.K. cinayetin ardından meslektaşlarını arayarak, "Ben birini öldürdüm. Teslim olmak istiyorum" diye kendini ihbar etti.

Haber

Türkiye günlerce Ata Emre Akman cinayetini konuştu! Karar TBMM'ye gönderildi

Balıkesir'de bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan Ata Emre Akman'ı (20) bıçaklayarak öldüren E.Ö. (17) ile onu azmettirmekle suçlanan babası Orhan Ö.'nün (39) cezaları belli olmuştu. 35 sayfalık gerekçeli karar açıklandı. Karar, cezanın infazında ortaya çıkacak aksaklıkların düzenlenmesi için TBMM Adalet Komisyonu’na gönderildi.

Haber

Bodrum'da korkunç olay! 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hüsne Topal, sokak ortasında tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda kadının yardımına koşan arkadaşı da vurularak yaralandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber

Ağabeyden kardeşine bir aileyi katletme talimatı! Önce eşini, sonra çocuklarını, sonra da kendini öldür kurtulalım

Şubat ayında Erzurum'da yaşanan kadın cinayetinin ardından kan donduran detaylara ulaşıldı. Cezaevinden firar eden Şafak Saydam eşi Elif Saydam'ı öldürmüştü. Şafak Saydam'ın ağabeyinin, "Kardeş önce karını, sonra çocuklarını sonra da kendini öldür kurtulalım" talimatını verdiği ortaya çıktı. Cani kardeşler için müebbet hapis cezası istendi.

Haber

Sevgili cinayeti: Erkek arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Kahramanmaraş’ta tartıştığı kız arkadaşı tarafından bıçaklanan 30 yaşındaki Kemal Kuşçu hayatını kaybetti. Olay sonrası K.B. polis ekiplerince gözaltına alındı.

Haber

Yer: Mudanya! Hesaba itiraz eden müşteri, büfe sahibini kalbinden bıçaklayarak öldürdü

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir büfede çay içen müşteri, hesaba itiraz ederek iş yeri sahibiyle tartıştı. Müşteri, büfe sahibini kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Haber

Malatya'da bir kişinin öldüğü bıçaklı kavganın zanlısı tutuklandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin de yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber

Yer: Şanlıurfa! Akrabasını katletti: Ardından kanlı bıçağıyla video çekip...

Şanlıurfa'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir genç önce akrabasını öldürdü, ardından ise cinayeti işlediği kanlı bıçağıyla video çekerek paylaştı.

Haber

Yer: Şanlıurfa! Akrabasını katletti: Ardından kanlı bıçağıyla video çekip...

Şanlıurfa'da kan donduran bir olay yaşandı. Bir genç önce akrabasını öldürdü, ardından ise cinayeti işlediği kanlı bıçağıyla video çekerek paylaştı.

Haber

İstanbul'da feci cinayet! Önce bıçakladılar, sonra denize attılar

İstanbul Avcılar sahilinde gece saatlerinde bilinmeyen bir nedenle başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Serdar Ala isimli şahıs bıçaklanarak öldürüldü. Hayatını kaybeden Serdar Ala'nın kavga esnasında silahını çektiği ancak silah ateş almayınca E.A. tarafından bıçaklandıktan sonra denize atıldığı öğrenildi. Öte yandan hayatını kaybeden Ala'nın 25 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Haber

Annesini boğup, hiçbir şey olmamış gibi acil servisi aradı!

Denizli’de yaşayan 50 yaşındaki C.D, 112 Acil Servis'i arayarak 89 yaşındaki annesinin yerde hareketsiz yattığını söyleyip yardım istedi ancak gerçek ise bambaşkaydı. Boğarak annesinin yaşamına son veren C.D, 96 gün sonra cinayet şüphesiyle gözaltına alınarak tutuklandı. Cinayeti işledikten sonra annesini boğduğunu sevgilisine anlatmış.

Haber

Vahşeti mahalleli fark etti... Karısını boğarak öldürdü! Torbaya koyup bahçeye attı

Adıyaman'da kan donduran bir vahşet yaşandı. 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Esma Biçer, kocası K.B. tarafından boğularak öldürüldü. Şahıs eşinin cesedini torbaya koyarak bahçeye attı. K.B. yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber

Adana'da eski kayınpederini öldüren zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde çıkan kavgada eski kayınpederini tabancayla öldüren zanlı tutuklandı.

Yurthaber

Her detayı korkunç! Cani bakıcı 90 yaşındaki hasta kadına önce metal matarayla vurdu... Ardından yastıkla boğarak öldürdü

İngiltere'nin Liverpool şehrinde yaşayan 90 yaşındaki Myra Thompson isimli bir kadın Wirral bölgesindeki evinde ölü bulundu. Yaşlı kadının bakıcısı Jayne Hill tarafından canice öldürüldüğü tespit edildi. Olaya ilişkin olarak bakıcı Hill Liverpool Crown Mahkemesi'nde yargılanmaya başlandı.

Trend

Adana'da otelde cinayet! Her şey 2 dakikada gerçekleşti

Adana’da apart otelde kalan arkadaşını öldürdükleri iddia edilen 2 kişiye, müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İddianamede olayın yalnızca 2 dakika içinde işlendiği değerlendirilmesi dikkat çekti.

Haber

Kan donduran görüntüler! Eski kayınpederini canice katletti, üzerine basıp tekme attı

Adana'da sabah saatlerinde sokak ortasında yaşanan olay izleyenleri dehşete düşürdü! Ahmet Susam 2 yıl önce boşandığı eşinin babasının evine giderek eski kayınpederi Muhittin Bulut'la tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen gerginlikte Susam, Bulut'u silahla vurdu. Ardından Bulut'a yerde tekme atıp üzerine basan Susam olay yerinden kaçtı. Ekipler Susam'ı yakalayarak merkeze götürdü.

Haber

Yer: İsrail... 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdü! Alışveriş merkezinde kanlar içinde meditasyon yaptı

İsrail'de dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Bir anne 6 yaşındaki oğlunu baltayla öldürdükten sonra alışveriş merkezine gitti. Olay yerinde çekilen görüntüler kan dondururken kadının kanlar içinde AVM'de yürüdüğü ve yere oturup meditasyon yaptığı görüldü. İşte her ayrıntısı korkunç olan olayın detayları...

Haber

Erva Raziye Asar vahşice öldürülmüştü! Annesi kahreden detayı açıkladı: 'Demek ki o anda...'

İstanbul'da Fethi D., temizlik bahanesiyle evine çağırdığı 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ı boğarak öldürmüş ve cesedi 6 parçaya bölmüştü. Daha sonra katil zanlısı çöp poşetine koyduğu ceset parçalarını Beylikdüzü’nde bir inşaat alanına atmıştı. Kan donduran olayda Erva'nın annesi kahreden detayı açıkladı.

Haber

Ramazan Pişkin cinayetinde karar! 'Ruhumu şeytana satmaya çalıştı'

İstanbul'da sosyal medyada 'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin'i işlettiği çay ocağında bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Erkan Baykut’a mahkeme ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Karar açıklanmadan önce son sözü sorulan sanık "Afgan uyruklu Saboor Muradi olduğunu düşündüm. Kendisi beni 17 yaşında uyuşturucuya bulaştırmıştı ve anlatılmayacak kadar kötü şeyler yaptırdı. Ruhumu şeytana satmaya çalıştı" dedi.

Haber

Eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf etti! Kurbanlarını önce boğdu sonra parçalara ayırdı

Kenya polisi, 2022 yılından bu yana eşi dahil 42 kadını öldürdüğünü itiraf eden 33 yaşındaki seri katil Jomaisi Khalisia’yı yakaladı. Seri katil Jomaisi Khalisia, polis sorgusunda kendi eşi dahil toplamda 42 kadını önce boğduğunu sonra parçaladığını itiraf etti. En son 9 kadının parçalanmış cesetleri 12 Temmuz'da naylon torba içinde çöplükte bulunmuştu. Kenya polisi, çöplüğün aktif bir suç mahalli olarak aranmasına devam edildiğini belirtti.

Haber

İstanbul'da kan donduran cinayet! Yeni sevgili, eski sevgiliyi öldürdü

Kağıthane'de Serdar K. (50), kendisini evine çağıran eski sevgilisi Zahide B.'nin yeni sevgilisi Fikret Ö. tarafından öldürüldü. Bina girişinde önce silahlı saldırıya uğrayan ancak tabancanın tutukluk yapması sonucu içeriye kaçan Serdar K., bu kez de meyve bıçağıyla defalarca bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Serdar K. hayatını kaybederken, polis 2'si kadın 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Fikret Ö., çıkartıldığı mahkemece "kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber

Yasemin'i öldürüp üzerine moloz dökmüşler! Kan donduran detaylar: 'Emre ile birlikte ol yoksa seni asansör boşluğuna atarım'

Bursa'da yurttan çıktıktan dört gün sonra bir inşaatta cesedi bulunan Yasemin Cemre İçlikan'ın ölümüne ilişkin davada 17 yaşındaki tutuklu Bedirhan G. hakim karşısına çıktı. Tutuksuz sanıklar Emre C. ve Kadir D. de yaşananları anlattı.

Haber

Böyle canilik görülmedi! Yük olduğunu söylediği kayınvalidesini sürükleyerek balkona çıkartıp 5. kattan aşağıya attı

Rusya'nın Artyom kentinde bir adam kayınvalidesinin kendisine ve ailesine yük olduğunu dile getirerek 5. katta bulunan evlerinin balkonundan aşağıya attı. Olayın ardından 84 yaşındaki kayınvalide hayatını kaybederken 54 yaşındaki damadı cinayet şüphesiyle polis tarafından gözaltına alındı.

Trend

14 yaşındaki kız çocuğu anne ve babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü! Ölümünden saatler öncesinde sosyal medyadaki paylaşımı ortaya çıktı

İngiltere'nin Darlington şehrinde 14 yaşındaki Scarlett Vickers isimli bir kız çocuğu anne ve babası tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Küçük kızın cansız bedeni aile evindeki odasında bulundu. Göğsüne aldığı bir bıçak darbesi nedeniyle hayatını kaybettiği ifade edilen Vickers'in ölümünden sadece saatler öncesinde aynı odadan sosyal medya paylaşımı yaptığı belirtildi.

Trend

Ayşe Ateş açtı ağzını yumdu gözünü: Ulan müptezeller! Ulan kurşun askerler! Saldırın ulan, bekliyoruz

Sinan Ateş cinayeti davasının başlamasının ardından annesi Saniye Ateş duruşma sırasında peş peşe iki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş "Beni bıraktınız, şimdi de Saniye Anne’me mi küfür etmeye başladınız?" deyip çok sert ifadelerle verdi veriştirdi. Gözleri dolup ağlamaklı konuşan anne Ateş'in söyledikleri de dikkat çekti.

Haber

8 yaşındaki kayıp oğlunu günlerdir arıyordu! Cansız bedeni elleri kesik halde bulundu... Kan donduran detay: Çocuğun ellerini kesip satmışlar

Mısır'da elleri kesilerek öldürülen 8 yaşındaki Muhammed isimli bir çocuğun cansız bedeninin bir tarım arazisine gömülmüş halde bulunması ülkede tepkilere neden oldu. Olayı araştıran savcılar, cinayetin yasa dışı tarihi eser kazıcılığı ile ilgili olduğunu öne sürerek çocuğun akrabası olan üç erkeğin gözaltına alındığı belirtildi.

Trend

Kan donduran cinayette karar çıktı! Çocuğunun gözü önünde çekiçle öldürülmüştü!

İstanbul'da meydana gelen kan donduran cinayette 2 yıl sonra mahkeme kararını verdi. Annesinin bakımı için evine aldığı yatılı bakıcıyı, çocuğunun gözü önünde çekiçle öldüren sanık Kamil Hakan Karabulut, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Haber

İzmir'de korkunç olay! Öldürüp cesedinin başında bekledi, sebebi ise...

İzmir'de bir kişi, kız arkadaşıyla görüştüğü için konuşmak amacıyla çağırdığı Cem Hortum'u tüfekle öldürdü. Polise haber veren katil zanlısı, ekipler gelesiye kadar cesedin başında bekledi. İfadesinde zanlı "Beni tehdit etti. Bir şey yapacak diye korktum. Tüfekle ateş edip öldürdüm" dedi.

Haber

Günlük kiralık evde ölüm randevusu! Cinayet anını anlattı, ifadeler kan dondurdu

Bahçelievler'de günlük kiralık dairede öldürülen ve cansız bedeni apartman boşluğuna atılan Murat Arpapay cinayetine ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede korkunç cinayeti anlatan sanık Muhterem Perçikli, “Fatih ve Doğan burada Murat'a saldırdı. Doğan, bir beze döktüğü eter ile Murat'ın ağzını kapattı" dedi.

Haber

Cani koca dehşet saçtı! Önce övdü sonrasında ayrı yaşadığı eşini ayakkabı bağıyla boğarak öldürdü... Oğluna böyle itiraf etti

Birleşik Krallık'ın Nottinghamshire bölgesinde Rachel McDaid isimli bir kadın ayrı yaşadığı eşi tarafından evinde boğularak öldürüldü. Cani eşin olay yerinden kaçarken onu gören oğluna, "Eve giremezsin, çünkü onu öldürdüm" diyerek cinayeti itiraf ettiği ifade edildi. Olayın ardından cani koca tutuklandı.

Trend

Kocaeli'de müdür yardımcısı arabasında öldürülmüştü! İfadesi ortaya çıktı: Yunanistan'da para, araba ve ev vereceklerini söylediler'

Kocaeli'de bir müdür yardımcısı otomobilinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Saldırıyı gerçekleştirilen 17 yaşındaki zanlının ifadesi ortaya çıktı. Saldırı emrini telefonla aldıklarını ifade eden zanlı, "Bizi Yunanistan’a alacaklarını, orada bize para, araba ve ev vereceklerini söylediler" dedi. Cinayette 'Bayğaralar Çetesi' detayı dikkat çekti.

Haber

Önüne geçip siper olurken can vermiş! 16 yaşındaki Hüseyin'in son anlarında kahreden detaylar: Babamı vurmayın!

Denizli'deki caddede babasıyla yürüyen 16 yaşındaki Muhammet Hüseyin Görmez'in hayatını kaybettiği silahlı saldırıda kahreden detaylar ortaya çıktı. Baba Emrah Görmez'in ağır yaralandığı olayda, 16 yaşındaki Hüseyin'in babasına siper olduğu sırada vurulduğu belirlendi. Hüseyin'in olay sırasında araya girip, 'Babamı vurmayın' dediği öğrenildi.

Haber

Özgecan'ın ölümü cinayet mi, intihar mı? Şaibeli ölümde mahkeme ailenin yeniden bilirkişi raporu hazırlamasına itiraz etti!

3 yıl önce Zonguldak'ta Ayşe Özgecan Usta’nın (28) terastan düştüğü ölümünde, sevgilisi Bartu Can Akkışla’nın (36), ‘Taksirle ölüme neden olma ve kişiyi hürriyetten yoksun bırakma’ suçlarından tutuksuz yargılandığı davada, Usta ailesi bilirkişi raporuna itiraz etti. Mahkeme, Usta ailesinin avukatlarının yeniden rapor alınması talebini reddetti.

Haber

Yer: Yalova! Eşi için Kayalıklardan düştü demişti: Olayın gerçek yüzü tüyler ürpertti!

Yalova'da Semiha S., 15 ay önce evlendiği Erdal Necip Sözer'le birlikte kayalık bir alana gitti. Sözer, Semiha S.'nin burada kayalıklardan düşüp hayatını kaybettiğini iddia etmişti. Başlatılan soruşturma sonucunda korkunç gerçek ortaya çıktı. Sözer'in iddialarının asılsız olduğu öğrenilirken, Semiha S.'yi oraya nasıl götürdüğüne dair detaylar da belli oldu. İşte kan donduran olayın tüm detayları!

Haber

Duyan herkes dondu kaldı: Sinan Ateş'i arkadaşı vurdu... Cinayet anının görüntülerini paylaştı, o detaya dikkat çekti: ilk anda...

Ankara'da Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 22 sanığın yargılandığı dava devam ediyor. Tetikçi Eray Özyağcı'nın avukatı Zeynettin Aktürk, Sinan Ateş’i arkadaşı Selman Bozkurt’un vurduğunu iddia etti. Bunun üzerine cinayet anına ait görüntüleri paylaşan gazeteci Alican Uludağ, "Tetikçiyi aklamaya çalışanlar bu fotoğraflara iyi baksın" dedi.

Haber

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş 'Tarih böylesini yazmamıştır' diyerek isyan etti: 'An meselesi'

Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı. Davanın 3'üncü duruşmasında sanık avukatları savunma yaparken Ateş'in eşi, sosyal medyadan isyan etti. Ateş, "Öyle bir mahkeme ortamı ki tutukluların hakim karşısında ayak ayak üstüne atıp sigara yakması an meselesi. Tarih böylesini yazmamıştır" dedi.

Haber

Çorum'da emekli polisin silahla ateş ettiği bir kişi ile 2 oğlundan biri öldü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde emekli polis memurunun silahla ateş ettiği bir kişi ile bu kişinin bir oğlu öldü, diğeri yaralandı.

Yurthaber

Adana'da evinin bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi öldü

Adana'nın merkez Çukurova ilçesindeki evinin bahçesinde silahlı saldırıya uğrayan kişi yaşamını yitirdi.

Yurthaber

Mersin'deki o anlar kamerada! Site sakinini başını ezerek öldürdü

Mersin'deki bir yazlık sitede güvenlik görevlisi Ali Aşkın Kurt, sitenin havuzunda alkol alan Sezer Soner Aktaş'la tartışmaya başladı. Kısa süre içerisinde kavga dönüşen tartışma sonucunda Kurt, Aktaş'ı önce bıçaklayarak yere yatırdı. Ardından Kurt, ağır yaralı Aktaş'ın başını ezerek öldürdü. Kan donduran vahşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber

Bursa'da babasını öldürüp kayıp ihbarında bulunan sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Bursa'da geçen yıl şubat ayında babasını tüfekle vurarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılandığı davada karar açıklandı.

Yurthaber

Eski eşini çocuğunun gözü önünde katletti! Elazığ'da vahşet: Bir hafta sonra can verdi

Elazığ'da korkunç bir olay yaşandı. 27 yaşındaki Yüsra Binnaz Çimtay'ı çocuğunun gözü önünde katletti.

Haber

Yazlık sitede cinayet! Özel güvenlik görevlisi, daire sahibini bıçaklayarak öldürdü

Mersin'in Erdemli ilçesinde yazlık bir sitede, özel güvenlik görevlisi ile site sakini arasında çıkan tartışma cinayetle bitti. Güvenlik görevlisi tarafından bıçaklanarak ağır yaralanan daire sahibi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayet anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber

Uzman çavuş öğretmen eşini öldürüp, bacanağını ağır yaralamıştı! Dehşet anını ifadesinde böyle anlattı

Adana’da 28 Haziran günü yaşanan olayda, uzman çavuş Gökhan Çelik (27), öğretmen eşi Hatice Çelik’i (29) öldürüp, bacanağı Murat Akdöker’i de (30) ağır yaralamıştı. Gökhan Çelik, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Gökhan Çelik, ifadesinde olay anını anlattı. Hastanede tedavi gören Akdöker’in ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Haber

Mahir hoca cinayetindeki sır perdesi gizemini koruyor! 11 kişi adliyede: 'Hayalet' her yerde aranıyor

Kocaeli’de aracında öldürülen bir lisede görevli müdür yardımcısı Mahir Çoğaç’ın ölümüne ilişkin soruşturmada 11 kişi gözaltına alındı. Korkunç olayın ardındaki gizemini korumaya devam ediyor. Son olarak merhum müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın 'hayalet' lakaplı kardeşi Y. Çoğaç'ın Bayğaralar isimli suç örgütünün liderini Adana'da öldürdüğü ortaya çıktı. Müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ın cinayetindeki oklar artık Bayğaralar organize suç örgütünde...

Haber

Eşi kayıp ihbarında bulunmuştu! Cinayetin ardından yasak aşk çıktı: Karısı, sevgilisinin öldürdüğünü itiraf etti

Afyonkarahisar'da kan donduran cinayet! Bir kadın 5 yıllık eşi hakkında kayıp ihbarında bulundu. Ekipler şahsı boş bir arazide aracının içinde tek kurşunla öldürülmüş halde buldu. Soruşturma derinleştirilince kadın sevgilisinin kocasını öldürdüğünü itiraf etti.

Haber