Eşinin kafasına bisiklet fırlattı

Gaziantep'te Muhittin Bağlan, tartıştığı 7 çocuğunun annesi eşi 36 yaşındaki Yüksel Bağlan'ın başına bisiklet fırlattı.

Gaziantep'te 40 yaşındaki Muhittin Bağlan, tartıştığı 7 çocuğunun annesi eşi 36 yaşındaki Yüksel Bağlan'ın başına bisiklet fırlattı. Kolundan ve başından yaralanan Yüksel Bağlan, hastanede tedaviye alındı.

Sabah saatlerinde Onat Kutlar Mahallesi 36 Nolu Sokak'ta meydana gelen olayda, özel bir şirkette temizlik görevlisi olarak çalışan Muhittin Bağlan, tarlada yevmiyeli çalışan eşi Yüksel Bağlan'dan iddiaya göre kazandığı parayı istedi. Kadının, "Ben bu parayı çocuklarıma okul eşyası almak için biriktirdim. Sana veremem" demesine öfkelenen Muhittin Bağlan, çocuklarından birinin iki tekerlekli bisikletini yerden alarak eşinin kafasına fırlattı. Kolundan ve kafasından yaralanan Yüksel Bağlan, komşuları tarafından çağrılan ambulansla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülürken, Muhittin Bağlan ise olayın ardından kaçtı.

Reklam
Reklam

Yüksel Bağlan'ın hastanede tedavisi sürerken, polis öfkeli eşi yakalamak için çalışma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: