Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak olan Fenerbahçe ile Trabzonspor'un teknik adamları ve oyuncularının ortak basın toplantısının saati belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Aykut Kocaman ve Tolunay Kafkas'ın ortak basın toplantısının yarın saat 18.00'de yapılacağı belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında 22 Mayıs Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi, teknik direktörler Aykut Kocaman, Tolunay Kafkas ve takım kaptanlarının katılımıyla ortak basın toplantısı düzenlenecek.
Ankara Hilton Anadolu Salonu'nda yarın saat 18.00'de ilk olarak her iki takım kaptanının katılacağı basın toplantısı yapılacak. Toplantının ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın yer alacağı basın toplantısına geçilecek.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz