Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, bir vatandaşın cebindeki 4 bin 380 lira para ve bir adet cep telefonunu gasp ettikleri ileri sürülen biri bayan 2 kişi yakalandı.
Demirkapı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Necdet A. (65) gasp edildiğini belirterek Bursa Emniyet Müdürlüğü Çekirge Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kahsamında Necdet A.'ı gasp ettikleri ileri sürülen Ayşegül D.ve Adem Ö. yakalandı. Adem Ö.'nün üzerinde yapılan aramalarda Necdet A.'a ait olduğu belirtilen 4 bin 380 lira para ile bir adet cep telefonu çıktı. Zanlının üzerinde 4 adet uyuşturucu hap ile bir mikter esrar maddesi de ele geçirildi. Ayşegül D.'nin üzerinde yapılan aramalarda ise 1050 lira para ve gasp olayında kullanılan ekmek bıçağı ele geçirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz