Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Transfer

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, genç oyuncu Fatih Doğan'ı 5 yıllığına renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, genç oyuncu Fatih Doğan'ı 5 yıllığına renklerine bağladı.

Teknik direktör Mehmet Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ara transfer dönemini en iyi şekilde değerlendirmeye gayret gösterdiklerini belirtti. Bu dönemde takımın bünyesine uygun oyuncuları kadroya dahil etmeye çalıştıklarını ifade eden Şahan, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"İsveç'in Basel takımında oynayan 1990 doğumlu orta saha oyuncusu Fatih Doğan ile kulübümüz 5 yıllık anlaşma sağladı. Fatih, genç ve istikbal vadeden bir oyuncu. Kendisini izliyorduk ve sonuçta kadromuza kattık. Hem takımımıza hem kendisine hayırlı uğurlu olsun."

Şahan, Antalya'da sürdürülen kamp çalışmalarının da istedikleri seviyede seyrettiğini dile getirdi.

Çalışmalarda arzulu ve istekli bir oyun sergileyen futbolcularının bu azminin, çalışma temposunu olumlu etkilediğini aktaran Şahan, Antalya'daki kamp çalışmalarını 12 Ocak'ta tamamlayarak Gaziantep'e döneceklerini ifade etti.

Muhabir: Orhan Çiçek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: