Fatih Haberleri Ve Son Dakika Fatih Haberleri

Fatih Haberleri Ve Son Dakika Fatih Haberleri

Zafer kazanan ve fetheden anlamına gelen fatih kelimesi, Türkiye’de erkeklere verilen popüler isimlerden biridir. Bir şehri veya kaleyi zapt eden kişi anlamına gelen fatih, aynı zamanda Osmanlı Devleti padişahı, 2. Mehmet’in lakabıdır. İstanbul’un fetheden padişah 2. Mehmet, Fatih Sultan Mehmet olarak anılır. İslam dininde geçen fatih kelimesinin buradaki anlamı hüküm verendir. Ayrıca, Cenab’ı Hakk’ın sıfatlarından biri olan fatih, Araf suresinde geçer. Türk Dil Kurumu’na göre fatihin kelime anlamı zafer kazanan ve fetheden olarak verilir. Ayrıca, İslam devletlerinde fatih unvanı savaşarak bir ülkeyi veya kenti ele geçiren komutanlara verilir. Uzun yıllardır erkek ismi olarak kullanılan Fatih, Arapça fetih kelimesinden türeyerek dilimize geçmiştir.

Fatih Haberleri

Semih Çelik'in hastane raporu ortaya çıktı! İhmaller zinciri katliama adeta zemin hazırlamış...

Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'i vahşice katlederek Edirnekapı'daki surlardan atlayarak intihar eden Semih Çelik'in hastane raporları ortaya çıktı. Raporda ailenin açıkça ihmalde bulunduğu gözlenirken, cani katil Semih Çelik'in bir yakını tarafından gözetim altında tutulması gerektiği vurgulandı. Ayrıca doktorların tedavi için uyarılarına da kulak asmayan aile vahşete kapı aralamış...

Haber

1,5 yıl boyunca 7 kilo altın! 'Yavaş yavaş, az az ve hissettirmeden...' Elindekiler azalınca fark etti

Fatih’te bir kuyumcu, çalışanlarının 1 buçuk yıl boyunca iş yerinden yaklaşık 7 kilo 300 gram altın çaldığını tespit ettiği iddiasıyla Savcılığa suç duyurusunda bulundu. Hırsızlık anı kameraya yansırken, suç duyurusunun ardından açıklama yapan kuyumcu, ‘’’Çok güvendiğimden dolayı hepsine, kimseye böyle bir şey için toz konduramadım. Ben paramın gelmesini, bunların ceza almasını ve yargılanmasını istiyorum’’ dedi.

Haber

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İkbal Uzuner'in ailesinin iddialarını yalanladı: Defalarca şikayeti yok

Geçen hafta Semih Çelik, İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i canice katletmişti. Bu olay gündemdeki sıcaklığını korurken, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç İkbal Uzuner'in ailesinin iddialarına yanıt verdi. Uzuner ailesinin 'Defalarca şikayetçi oluk' iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Tunç, "ailenin defalarca şikayeti yok. İkbal daha önce evden kaçıyor. İntihar edip not bırakıyor. Aile polise haber veriyor, diyor ki kızımız kayboldu. Kız hemen o gün bulunup eve getiriliyor" dedi.

Haber

Fatih'te cenaze namazı sırasında tabuttan ses gelmişti! Cenazenin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Fatih'te 80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı sırasında tabuttan ses gelmesi üzerine sağlık ekiplerine haber verildi. Camiye gelen sağlık ekipleri, Bayşu'ya kalp masajı yapıp ambulansla hastaneye götürdü. Ancak Halit Bayşu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Halit Bayşu'nun cenazesinin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber

Fatih

Fatih Hakkındaki Haberler Mynet'te. Fatih Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Discord soruşturmasında, adı dolandırıcılık ve şantaj suçlarına karışan Ecrin Su Çoban'ın evinde arama...

Sosyal medya fenomeni ve oyuncu Ecrin Su Çoban, Discord üzerinden dolandırıcılık ve şantaj soruşturmasına dahil edilmişti. Çoban’ın evinde arama yapıldı ve teknolojik cihazlarına el konuldu.

Haber

Cenaze namazında tabuttan gelen ses ortalığı karıştırdı! Öldü sanılan yaşlı adam hastaneye kaldırıldı

İstanbul Fatih'te 80 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze namazı kılınırken tabuttan gelen ses gelince herkes büyük şaşkınlık yaşadı. Camiye gelen sağlık ekipleri tabutu açtığında öldü sanılan yaşlı adamın nabzının attığını fark etti. Ancak yaşlı adam kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Mahalle muhtarı Galip Akçay "Cenaze namazına geldik. Kızı bana tabuttan ses geldiğini söyledi. Eğilip dinlediğimde tıkırtıyı duydum. Sağlık ekipleri tabutu açtılar ve kontrol edip hastaneye götürdüler" dedi.

Haber

İstanbul'un neyi meşhur? İstanbul'un meşhur şeyleri, yemekleri ve yerleri

Yerebatan Sarnıcı, Yedikule Zindanları ve Rumeli Hisarı gibi rotalarıyla ön plana çıkan İstanbul; Kapalı Çarşı gibi yerel pasajların gezilebildiği tarihi ve turistik bir şehirdir. Türkiye’nin ve hatta dünyanın en eski şehirlerinden biri olan İstanbul’da midye dolma, simit, Kanlıca yoğurdu gibi yöresel lezzetlerin denenmesi mümkündür. Şehirden en çok satın alınan hediyelikler ise deri, gümüş, bakır, seramik ürünler ve baharat çeşitleridir.

Haber

Semih Çelik, 2 genç kızı vahşice öldürmüştü! Ayşenur Halil'in annesi, kızının takip ettiği kişilere mesaj atarak durumunu sormuş

Türkiye, İstanbul'da 19 yaşındaki Semih Çelik, önce Eyüpsultan'da Ayşenur Halil'i sonra da Fatih'te İkbal Uzuner'i vahşice katletmesiyle sarsıldı. Hayatını kaybeden talihsiz genç kız Ayşenur Halil'in annesinin ise kızına ulaşamadığı için Instagram'da kızını takip eden herkese mesaj gönderdiği ortaya çıktı.

Haber

'Elektro şok silahı', 'Biber gazı'... Vahşet infial yarattı, kadınların endişesi Google aramalarında! Bir yandan fiyatları artırdılar 'Kullanmak inşallah nasip olmaz ama...'

İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'in vahşice katledilmesi tüm Türkiye'de büyük infial yarattı. Son dönemde yaşanan olaylara tepkiler giderek yükselirken özellikle kadınların endişeleri Google'ın arama trendlerinde dahi kendini gösterdi. Gazeteci Altan Sancar, İkbal ve Ayşenur'un katledildiği olay sonrası Google'da artış gösteren aramalara dikkat çekti. Ayrıca kadınların hem araştırmak hem de satın almak için en çok arattığı kelimelerden olan 'biber gazı'nın da fiyatının arttığına vurgu yapıldı.

Haber

Cani katil Semih Çelik'in İkbal Uzuner için geçen yıl çektiği video ortaya çıktı! Katliam göz göre göre gelmiş: 'Bugün seni oraya öldürmeye gelmiştim'

İstanbul Fatih'te İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil'i katlettikten sonra intihar eden cani Semih Çelik'in geçtiğimiz yıl İkbal Uzuner için çektiği video ortaya çıktı. Aldığı kayıtta İkbal Uzuner'i öldürmeye gittiğini ifade eden Çelik ayrıca "Bu hayattan giderken can almak istiyorum ve bu insanın sen olması daha değerliydi benim için. Kalbini çıkartmak, gözlerini…” dediği görüldü.

Haber

Yeter artık! Önce İstanbul şimdi de Mersin... Bir kadın boğularak öldürüldü

Önce İstanbul Fatih şimdi de Mersin... Son dönemde artan kadın cinayetlerine Mersin'de bir yenisi eklendi. Türkiye henüz İstanbul Fatih'te yaşanan katliamın şokunu üstünden atamamışken şimdi de Mersin'de bir kişi 10 yaşındaki kızıyla yaşayan sevgilisini boğarak öldürdü. Katilin daha sonra evine gidip kafasına sıkarak intihar ettiği öğrenildi.

Haber

Cani katil Semih Çelik nasıl biriydi? Baba Adem Çelik ilk kez konuştu!

Dün İstanbul Fatih'te Semih Çelik isimli cani iki kadını katlederek intihar etmişti. Korkunç olay sonrası herkes Semih Çelik kimdir? sorusunun yanıtını merak ediyordu. Çelik'in kuryelik yapan babası ilk kez konuştu. Baba Çelik, öldürülen iki genç kadından birisinin oğlunun sevgilisi diğerinin ise okul arkadaşı olduğunu belirtti. Oğlunun psikolojik sorunlarının olduğunu belirten baba Çelik, oğlunun önceden de intihara teşebbüs ettiği ifade etti.

Haber

Fatih'teki vahşet kan dondurmuştu: Özgür Özel'e tepki yağıyor! Güzel bir tatili hak ettin

Dün önce Beyoğlu'nda yaşanan iğrenç taciz olayı sonrasında da Fatih'te yaşanan korkunç vahşet Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Ardı sıra yaşanan olaylar sonrası hem yetkili isimlerin hem de muhalefet kanadının konuya ilişkin duyarsızlığı sosyal medya kullanıcılarını adeta çileden çıkardı. Yaşanan olaylar sırasında İçişleri Bakanı Yerlikaya'nın 'Teknofest' paylaşımı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ise 'rozet' paylaşımı tepki çekti.

Haber

Ayşenur Halil nasıl öldü? Fatih'teki cani ona da dehşeti yaşatmış... Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme

Türkiye'nin kanını donduran olay İstanbul Fatih'te gerçekleşti. 19 yaşındaki Semih Çelik isimli cani, yarım saat arayla aynı yaştaki iki kadını öldürdü, birini parçalara ayırıp surlardan aşağı attı. Daha sonra ise intihar ederken görüntüler dehşete düşürdü. Ayşenur Halil'in nasıl bir caniliğe maruz kaldığıyla ilgili detaylar da ortaya çıkarken, söz konusu olayla ilgili yeni gelişmeler de yaşandı.

Haber

Fatih'te iki kadın canice katledildi! Akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi! Sosyal medya ayağa kalktı

Kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri haberleri gündemdeki yerini korumaya devam ederken Fatih'teki korkunç cinayetler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Semih Çelik isimli kişi, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Katil zanlısının olaydan kısa bir süre önce bir kadını daha öldürdüğü ortaya çıktı. Bu haberlerin ardından akıllara Uraz Kaygılaroğlu'nun sergi için verdiği pozlar geldi. Yine tepki yağdı...

Magazin

Fatih'te korkunç olay! İki kadını öldürüp birinin başını kesti: Katil Semih Çelik surlardan atlayarak intihar etti! Kan donduran detay: Önce çizmiş sonra uygulamış

Bugün İstanbul Fatih'te yaşanan bir olay herkesin kanını dondurdu. Semih Çelik isimli kişi, İkbal Uzuner'in başını kesip Edirnekapı surlarından aşağı attı. Ardından Çelik surlardan atlayarak intihar etti. Katil zanlısının olaydan kısa bir süre önce bir kadını daha öldürdüğü belirlendi. Katilin öldürdüğü kızlardan birinin eski, diğerinin ise yeni sevgilisi olduğu öne sürüldü. Olayla ilgili kan donduran bir detay çıktı. Katilin evinde çizdiği bir resim bulundu.

Haber

Yer: Fatih! Alacak verecek meselesi yüzünden dövdüler! Bayılan gence elektrik vererek ayıltmak isterken öldürdüler

İstanbul Fatih'te alacak verecek meselesi yüzünden Yaşar Karakaş (18) ve 4 arkadaşı arasında evde tartışma çıktı. 5 arkadaşı tarafından öldüresiye dövülen Karakaş bayıldı. Karakaş, arkadaşları tarafından ayılması için vücuduna verilen elektrik nedeniyle hayatını kaybetti. Olayla ilgili evde bulunan 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Haber

'Umarım evde bir cinayet yaşanmıyordur' O anları kaydetti! Ne var ne yok sokağa fırlattı 'Bir delikanlı! Çıplaktı' Tuhaflığın ardından dram çıktı

İstanbul, Fatih'teki bir apartmanda yaşanan olay önce tüm mahalleyi şaşkına çevirdi, sonrasında ortaya çıkan dram ise herkesin yüreğini yaktı. Bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerde bir gencin evin penceresinden dışarıya kıyafetler fırlattığı görüldü. O anları kaydeden vatandaşın şaşkınlık içinde "Umarım evde bir cinayet yaşanmıyordur" dediği duyulurken gençle alakalı ortaya çıkan gerçek herkesi üzdü. Edinilen bilgilere göre genç Gazze'de annesini kaybettikten sonra bu hale gelmişti.

Haber

Dolandırıcılıkta son nokta: Fatih’te ‘kaza yaptım’ yalanıyla 250 bin dolarlık hırsızlık!

Fatih’te çalıştığı iş yerini dolandırmaya çalışan Hacı B.K. (31) isimli şahsın yalanını güvenlik kameraları ortaya çıkardı. Döviz bürosundan alan iş yerine ait 250 bin doları "Arabayla kaza yaptım, otomobilden çalındı" dolandırmaya çalıştı. Hırsızlığa tradik kazası süsü vermeye çalışan Hacı B.K.’yı güvenlik kameraları ele verdi.

Haber

İstanbul'da kaldırımda araç süren taksiciye idari para cezası verildi

Fatih'te kaldırımda araç süren taksiciye idari para cezası uygulandı.

Yurthaber

Son dakika| Fatih'te 3 katlı bina çöktü! Valilikten açıklama geldi

İstanbul Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü. Binanın çökme nedeni henüz bilinmezken olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Binanın yanından geçen bir kişi yaralandı. Valilik yaptığı açıklamada boş olan metruk binada kimsenin bulunmadığını söyledi.

Haber

Fatih'te polise ateş eden şüpheli yakalandı

Fatih'te polis ekiplerinin kimlik sorduğu 2 kişi, emniyet görevlilerinin müdahalesi sonrası gözaltına alındı.

Yurthaber

Yer: Fatih! Dairenin zemini çöktü, alt kata düşen genç kız yaralandı! 3 bina tahliye edildi

İstanbul Fatih'te 5 katlı binadaki bir dairenin zemininde çökme meydana geldi. Zemini çöken evden alt kata düşen genç kız yaralandı. Olayın yaşandığı bina ile yanındaki 2 bina tahliye edildi.

Haber

Scooter'la gelip husumetlisini vurdu! O anlar kamerada

Fatih'te bir kişi 18 bin dolar alacağı olduğu iddia edilen kişiyle buluşma noktasına scooter'la geldi. Tunuslu şüpheli yanındaki silahla Cezayirli Ben Bohani'yi bacağından vurdu. Şüphelinin scooter'la olay yerine gelip, ateş ettikten sonra kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Ekipler, kimliği belirlenen saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Haber

Fatih'te bir otelin bodrum katında yangın!

Fatih'te 5 katlı bir otelin bodrum katında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangını söndüren itfaiye ekipleri, diğer yandan otelde bulunanları tahliye etti.

Haber

Köpek saldırısında hayatını kaybetmişti! Dehşetin izleri hastane raporuna yansıdı: Derin kesik izleri!

İstanbul Fatih'te sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu korkunç şekilde hayatını kaybeden Ayhan Özçelik'in ölüm raporu ortaya çıktı. Söz konusu raporda saldırıya uğrayan şahsın entübe edildiği, vücudunda en küçüğü 4, en büyüğü 10 santimetre civarında derin kesiler bulunduğu belirtildi.

Haber

Fatih'teki saldırı sonrası köpekler bir bir toplandı! Acılı akraba konuştu: Dört gün içinde dördüncü oldu bu

İstanbul'un Fatih ilçesinde dün gece saatlerinde sahipsiz köpeklerin saldırarak ölüme yol açması gündem oldu. Köpeklerin saldırdığı Ayhan Özçelik (40) yaşamını yitirdi. Köpekler ise bugün toplanıp barınağa götürüldü. Özçelik'in akrabası sitem edip "Biz korkumuzdan buralardan geçemez olduk. Hayvan severler gelsin o zaman, bu hayvanlara sahip çıksınlar" diye konuştu. Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan olayın sokakta değil, özel mülk arazisinde yaşandığını vurguladı.

Haber

Fatih'te tramvay faciası! Dengesini kaybedip raylara düştü: Feci şekilde can verdi

İstanbul Fatih'de dengesini kaybeden bir kişi raylara düştü. O sırada durağa yaklaşmakta olan tramvayın altında kalan kişi feci şekilde can verdi. Şahsın kimliğinin belirlenemediği öğrenildi.

Haber

Görüntüler tepki çekmişti! Cuma namazı kılan kişilere küfür ederek kayıt almıştı: İşte istenen ceza!

İstanbul Fatih'te cuma namazı kılan insanları kameraya çekerek küfürlü sözler söyleyen kişi hakkında istenen ceza belli oldu. 17 yaşındaki kişinin suçlamaları kabul ettiği ve 2 yıla kadar hapsi istendiği öğrenildi.

Haber

Fatih'te feci ölüm! Arızalanan yük asansörüne başı sıkışan işçi hayatını kaybetti

Fatih'te kahreden bir olay yaşandı. Aktar dükkanında çalışan yabancı uyruklu S.İ yük asansörüne bindi ve yük asansörü arızalandı. Asansörden çıkmak isterken başı sıkışan genç adam, feci şekilde can verdi.

Haber

İstanbul'da bıçaklı sopalı yol verme kavgası! Sürücü darbedilerek bayıltıldı: O anlar kamerada

Fatih'te, kamyondan mal indiren işçilerle, yol isteyen otomobil sürücüsü arasında yol verme kavgası çıktı. Kavgada sürücü bıçak çekerken, işçiler de sopalarla karşılık verdi. Kavgada işçiler, sürücüyü darbederek bayıltırken; kavga, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haber

İstanbul’da ‘öğretmen’ cinayeti! Taksiden indi, kurşun yağdırdı

Son günlerde öğretmenlere yönelik şiddet haberlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul’un Fatih ilçesinde otomobilinin içerisinde bulunan Abdulbaki Durmaz isimli öğretmene bir kişi kurşun yağmuruna tuttu. Çok sayıda merminin isabet ettiği Durmaz olay yerinde can verdi.

Haber

Fatih'te tarihi binaya bitişik istinat duvarı çöktü

Fatih'te eski bir kilise ya da sarnıç olduğu sanılan yapıya bitişik istinat duvarı çöktü.

Yurthaber

Çıplak halde ölü bulunmuştu! Yasak aşk vahşetinde şaşkına çeviren savunma: 'Eğer öyle olsaydı...'

Fatih'te Yalçın Narman, 21 yaşındaki eşi Fatma Narman'ı çocuklarının gözü önünde silahla vurarak öldürdü. İddiaya göre Yalçın Narman'ın başka bir kadınla gönül ilişkisi olduğu, eşinin üzerine kuma getirmek istediği, Fatma Narman'ın bu sebeple kendisinden boşanmak istediği öğrenildi. Savcı Yalçın Narman için müebbet hapis cezası talep etti. Yalçın Narman ise, "Eşim şiddet mağduru değildir. Eğer öyle olsaydı etrafına anlatmaz mıydı?" sözleriyle kendini savundu. İşte korkunç cinayetin detayları...

Haber

Kan donduran vahşet! Eşinin boğazını keserek katletti

Fatih’te kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Doğukan Uğur, 2 yıl önce evlendiği Cezayir uyruklu eşi Zahra Nojioua’nı, boğazını bıçakla keserek öldürdü. Polis, şüpheli Doğukan Uğur’u yakalamak için çalışma başlattı. İşte detaylar...

Haber

Yılbaşı gecesi genç kızı başından vurarak öldürdü, kendini bakın nasıl savundu! 'Benim gönlüm rahat...'

Fatih'te yılbaşı gecesi Melek Nur Özgener'i (17) başından vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla tutuklanan Ercan Şahin’in yargılanmasına başlandı. Olayın yaşandığı gün Özgener’in yanında bulunan arkadaşı Nisanur A., olayın kaza olduğunu belirtti. Sanık Şahin ise savunmasında, "Ben böyle bir şeyi kasıtlı yapsaydım neden hastaneye götüreyim. Benim gönlüm rahat ben kimseyi öldürmek istemedim" dedi. Mütalaasını açıklayan savcı, sanık Ercan Şahin’in ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti.

Haber

Fatih'teki gasp dehşeti kamerada! Genç kadın kafa ve yumruk darbeleriyle neye uğradığını şaşırdı...

İstanbul Fatih'te gece sularında dehşet bir gasp vakası yaşandı. Bir kadın yolda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan bir şahıs kadının çantasına sarıldı. Kadının direnişi üzerine kafa ve yumruk darbeleriyle karşılık veren şüpheli çantayı alarak kayıplara karıştı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye kameralara yansıdı.

Haber

Sokak ortasında güpegündüz tek yumrukla gasp! Korku dolu anlar kamerada

Fatih'te sokak ortasında yürüyen bir kişi, güpegündüz 2 şüpheli tarafından gasbedildi. Şüphelilerin adama yumruk atarak yere düşürdüğü ve çantayı alıp kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

Fatih’te sokak ortasında tek yumrukla gasp kamerada

Fatih Laleli’de sokak ortasında yürüyen bir kişi arkasından yakınlaşan 2 kişi tarafından gasp edildi.

Yurthaber

Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi

Fatih’te gece saatlerinde 4 katlı bir binanın 2’nci katında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yurthaber

Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi yaralandı

Fatih’te 4 katlı binanın 2. katında çıkan yangında 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber

Fatih’te seyir halindeki takside çıkan yangın söndürüldü

Fatih’te seyir halindeki bir ticari takside çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber

Sopalı intikam dayağı kamerada! Yolda gördüler, kabusu yaşattılar

Fatih'te iki kişi, daha önce kavga ettikleri kişinin arkadaşını sopayla dövdü. Kafasına aldığı darbeler sonucu yaralanan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenilirken saldırı anları ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte o görüntüler...

Haber

SON DAKİKA | Fatih'te 2 İETT otobüsü çarpıştı! Yaralılar var

Son dakika haberi: Fatih'te iki İETT otobüsü çarpıştı. Bir İETT otobüsünün diğerine arkadan çarpması sonucu yolculardan bazıları yaralandı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Haber

4 kişilik aileyi önce rehin aldı ardından yakmak istedi! Yürek yakan feryat: Yanıyoruz ya...

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Ekiplerin müdahalesiyle büyük bir faciadan dönüldü. Bir kişi eline matkap ve balyoz alarak komşusunun kapısına dayandı. Açamayınca kapıyı ateşe verdi. 4 kişilik aile içerde mahsur kaldı. O anları kaydedilirken, "Yanıyoruz ya böyle bir şey yok" dedikleri duyuldu.

Haber

Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp kapıyı ateşe verdi

Fatih’te iddiaya göre, psikolojik sorunları olan bir kişi sesten rahatsız olduğu için üst komşusunun kapısını önce balyoz ve matkapla kırmaya çalıştı, başarılı olamayınca 4 kişinin bulunduğu evin dış kapısını ateşe verdi.

Yurthaber

Fatih'te motosikletten havaya ateş eden 2 şüpheli yakalandı

Fatih'te motosikletle ilerlerken havaya ateş edilmesine ilişkin 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

Tabancayla TikTok videosu çekerken... Korkunç olay! Çığlık sesleri yükseldi

Fatih'te Özbekistanlı Sardor Gabborov tabancayla video çekip sosyal medya hesabından paylaşmak istedi. Masaya koyduğu tabancayı ev arkadaşı Ubaydullo Rakhmatılloev alınca tetiğe bastı. Gabborov başından vurularak öldü. Rakhmatılloev ifadesinde olayın kazara gerçekleştiğini söylerken, kendi sosyal medya hesabında da silahı kafasına tutarak paylaşımlar yaptığı görüldü.

Haber

Canlı Beykoz ve Fatih seçim sonuçları! Artık son saatler, heyecan dorukta: Beykoz ve Fatih seçim sonuçlarını kim kazandı?

İstanbullular için beklenen gün geldi çattı. Yerel seçim süreci bitti ve sandıklar seçmenlerin önüne koyuldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçim sonuçlarıyla beraber Beykoz ve Fatih'te sonuçları da yakından takip ediliyor. Beykoz ve Fatih'te hangi adaylar seçimi kazandı? Mevcut adaylar mı yarışı önde bitirdi yoksa yeni isimler mi seçimden galip ayrıldı? İşte Beykoz ve Fatih seçim sonuçları...

Finans