Giresun'da Yunus Emre Derneği'nden kermes

Giresun'da, Yunus Emre Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Giresun Üniversitesi'nde okuyan ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere destek

Giresun'da, Yunus Emre Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, Giresun Üniversitesi'nde okuyan ve ekonomik durumu iyi olmayan öğrencilere destek olmak amacıyla kermes düzenlendi.

Fatih Caddesi'ndeki kermesin açılışına Belediye Başkanvekili Orhan Kurt, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Emür, Dernek Başkanı Ertuğrul Gazi, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan Belediye Başkanvekili Kurt, dernek üyelerince hazırlanan birbirinden güzel el emeği göz nuru eserlerin Giresun halkıyla buluştuğunu belirtti.

Kurt, ev kadınlarının aile ekonomisine olduğu gibi ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine destek sunan bu çalışmanın oldukça önemli olduğunu anlattı.

Dernek Başkanı Gazi, kermeste satışı yapılan ürünlerin tamamının el ürünü olduğunu ve hiçbir maddi kazanç beklemeden satışa sunulduğunu ifade ederek, elde edilecek gelirin tamamının üniversite öğrencilerine bağışlanacağını kaydetti.

Gıda, el sanatları, mefruşat ve Semerkand Yayınlarının kitaplarının da satışı yapılan kermesin 10 gün açık kalacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: