Ardahan’ın Göle ilçesinde kaymakamlık, Sosyal Destekleme Programı (SODES) ana okullarını çocuklara sevdirmek için 'Okul öncesinde fark var' isimli projeyi uygulamaya koydu. Proje kapsamında okulların ihtiyacı olan malzemeler karşılanıyor. İlçe genelinde buluna 43 anaokuluna proje kapsamında 68 bin TL değerinde malzeme dağıtıldı. Malzemeler arasında 50 parça eğitim materyali, 14 parça oyuncak, taşınabilir basketbol potaları ve akülü arabalar da bulunuyor.
İlçe kaymakamı Kemal Atasoy, Köprülü beldesi ilköğretim okulunda anasınıfı öğrencilerine malzeme dağıttı. Atasoy, kendi elleriyle oyuncakları çocuklara dağıttı. Kaymakam Atasoy, “Köylere hizmet götürme birliği çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla ihtiyaçlı olan okullarımıza proje çerçevesinde, 22 bin TL’lik ihtiyaç malzemesi daha ulaştıracağız. Bu malzemeler kırtasiye, temizlik ve bu dolaplardın oluşmaktadır.” dedi.
Göle Kaymakamlığı, ilçedeki iki okula da bileşim teknoloji laboratuvarı kurdurdu. Kaymakam Kemal Atasoy’un çabalarıyla İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı'ndan 20 adet bilgisayar getirtirdi. Bu bilgisayarlar Senemoğlu köyü ve Kuytuca köyü ilköğretim okullarına kuruldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz