Taksim Meydanı’na yeni yılın ilk dakikalarında İstiklal Caddesi’nde oluşan kalabalıkta sık sık taciz olayları yaşandı. Özellikle turistlerin kalabalık arasına alınarak taciz edildikleri görülürken, taciz iddiasıyla gözaltına alınan bir şahsın kameraya el sallaması dikkat çekti.
Yılbaşı kutlamalarının kalbi olan Taksim'de yeni yıl coşkusu devam ederken, kalabalık arasında kalarak tacize uğrayan kadınların tacizcilere gösterdikleri tepkiler de kameralara saniye saniye yansıdı. Bu sırada İstiklal Caddesi’nde tek başına yürüyen iki kız arkadaşın tacize uğraması üzerine Güven Timleri tacizcileri kıskıvrak yakaladı. Olay yerinde mağdur kızları dinleyen polis ekipler, daha sonra 3 tacizciyi gözaltına aldı. Taciz iddiasıyla gözaltına alınan bir şüphelinin ise kameraya gülerek el sallaması da dikkat çekti.
Öte yandan; yine İstiklal Caddesinde erkek ve kız arkadaşıyla yürüyen bir turist kendisini taciz etmeye çalışanlara tepki gösterdi. Turist kız sık sık arkasından gelen kalabalıktan korunmaya çalışırken, bir yandan da uzaklaşmaya çalıştı. Daha sonra turist kız, kendisin taciz etmeye çalışan kişilerden kaçarak uzaklaştı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz