Güvenlik Kamerasına Takılan Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Gaziantep'te, bir iş yerine girerek cep telefonu çalan kardeşlerden birinin boyu kısa gelince, uzun boylu...

Gaziantep'te, bir iş yerine girerek cep telefonu çalan kardeşlerden birinin boyu kısa gelince, uzun boylu olandan yardım isteyerek telefonu çalma anı, güvenlik kamerasına takıldı. Aynı kıyafetle bölgede dolaşan kardeşler, olaydan bir gün sonra güven timlerine yakalandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Alaybey Mahallesi Şıhcan Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerine gelen iki kardeş, tezgahta bulunan cep telefonunu çaldı. Anbean güvenlik kamerasına yansıyan olayda, kardeşlerden birinin boyu telefonu almak için kısa kaldı. Bunun üzerine iş yerinde müşteri gibi davranan kardeşiyle konuşan şahıs, telefonu alamadığını söyleyince ikinci şahıs devreye giriyor. Uzun boylu olan şahıs, kardeşi çalışanları oyalarken, yanaştığı tezgahta bulunan cep telefonunu bir çırpıda alarak arka cebine koyuyor. Telefonu çalan şahıslar iş yerinden çıktıktan sonra durumu fark eden iş yeri çalışanları ise, polise bilgi verdi. Olayla ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Güven Timleri Büro Amirliği ekipleri, Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde şüphelileri bulmak için çalışma başlattı. Hırsızlık olayının gerçekleştiği iş yerinin güvenlik kameralarını izleyen polis, şüphelilerin eşkallerini belirledi. Eşkalleri alan Güven Timleri bölgede çalışma yaparken, aynı elbiselerle şahısları cadde üzerinde görünce kıskıvrak yakaladı. Zanlıların çaldıkları cep telefonunu sattıkları yerden alan polis, telefonu sahibine teslim etti. Gözaltına alınan kardeşlerin ise, emniyet müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: