Güzel Olduğu Kadar Melek Gibi De Kalbi Var

Bursalı güzel manken Cansu Vatansever güzelliği ile olduğu kadar melek gibi kalbiyle de herkesin sevgisini...

Bursalı güzel manken Cansu Vatansever güzelliği ile olduğu kadar melek gibi kalbiyle de herkesin sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Çocukları çok seven ve her fırsatta onlar için düşünülmüş tüm projelerde yer almaya çalışan Cansu Vatansever, Eskişehir Zihinsel Engelliler Öğretmenliği bölümünü kazanarak bunu bir kez daha göstermiş oldu. Türkiye Eğitim Gönülleri Vakfı’nda eğitim gönüllüsü olan ve aynı zamanda Çocuk Esirgeme Kurumu’nda 5 yıldır gönüllü ablalık yapan güzel manken Vatansever, “Bunun okulunu okuyupta öğretmen olmayı çok istiyordum Allahıma şükürler olsun isteğim gerçekleşecek artık” dedi. Çocuklar için her şeyi yapmaya hazır olan Bursalı manken bu örnek davranışı ile herkesin beğenisini bir kez daha kazanmış oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: