dolar kaç lira olmuş Haberleri

DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1
DHA İSTANBUL BÜLTENİ-1 1- CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN "BÜYÜK TRABZONLULAR BULUŞMASI"NDA KONUŞTU * Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan;  "Seçimlerden sonra Ayasofya'yı tekrar aslına rücu ettiririz.
Yayın Tarihi: 27-03-2019 08:57
Büyük Trabzonlular Buluşması İstanbul'da gerçekleşti
TRABZON Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Büyük Trabzonlular Buluşması" gerçekleştirildi.
Yayın Tarihi: 27-03-2019 00:15
BÜYÜK TRABZONLULAR BULUŞMASI İSTANBUL'DA GERÇEKLEŞTİ
İdris TİFTİKÇİ / İSTANBUL DHA Trabzon Dernekler Federasyonu tarafından Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan'ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu'nda "Büyük Trabzonlular Buluşması" gerçekleştirildi.
Yayın Tarihi: 27-03-2019 00:06
Büyük Trabzonlular Buluşması
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak: - "Sizden isteğimiz büyük ve güçlü Türkiye yolculuğunda Cumhurbaşkanımızla dimdik, omuz omuza yürümenizdir" - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank: - "Trabzonlular olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dimdik durduğunuzu cümle aleme ilan ediyorsunuz. Türkiye'nin birliğine sahip çıkıyorsunuz. Sizin duruşunuz sayesinde kurulan tüm tuzakları yerle bir ettik" - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "Pazar günü memleketimiz bir karar verecek. İnanıyorum ki pazar günü Türkiye, ülkemizin yarınlara güçlü adımlar atmasını temin edecek bir kararın altına imza atacaktır"
Yayın Tarihi: 26-03-2019 23:35