gümüş mü altın mı Haberleri

Akupunkturda alerji noktaları ile tedavi mümkün! Sebepsiz kaşıntılarınız son bulacak
Akupunktur alerji noktaları ile alerji tedavisi gerçekleştirilebilir. Akupunktur ile belirli alerji noktalarının uyarıldığı tedavi ile stresle başa çıkmanın yöntemlerini de öğrenen kişi, rahatsızlıklarından arınabilir. Özellikle alerji nedeniyle yaşanan kaşıntı tedavisinde, alerjik nezle ve alerjik rinit ile ilgili etkili sonuçlara ulaşmak mümkündür. Konu ile ilgili bilgi veren Anatomi Uzmanı ve Akupunkturist Prof. Dr. Kaya Özkuş, akupunktur ile alerji tedavisi hakkında merak edilenleri anlattı.
Yayın Tarihi: 05-07-2021 07:49
Temizlik işçisi, bulduğu altını sahibine teslim etti
BOLU'da, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Nevzat Güler (49), kentin en işlek caddesini süpürdüğü sırada bulduğu çeyrek altını sahibine teslim etti.
Yayın Tarihi: 30-05-2019 11:20
Temizlik işçisi, bulduğu altını sahibine teslim etti
BOLU'da, belediyede temizlik işçisi olarak çalışan Nevzat Güler (49), kentin en işlek caddesini süpürdüğü sırada bulduğu çeyrek altını sahibine teslim etti.
Yayın Tarihi: 30-05-2019 11:14
DHA YURT BÜLTENİ - 5
  'Kapora' çetesi çökertildi Antalya'da internet üzerinden satılan otomobillerin bilgilerini kopyalayıp hazırladıkları ilan sayfasıyla vatandaşlardan 2 ila 5 bin lira arasında kapora alıp dolandıran çete çökertildi.
Yayın Tarihi: 30-05-2019 11:02