Güneş Gazetesi Haberleri

Star ve Güneş gazeteleri son sayısını bugün çıkardı
TürkMedya bünyesindeki Star gazetesi bugün son sayısını çıkardı. Gazete, yayın hayatına dijital olarak devam edecek. Grubun bir diğer gazetesi Güneş ise farklı bir formatta Akşam gazetesinin eki olarak okurlarıyla buluşacak.
Yayın Tarihi: 31-12-2019 11:02
Muharrem İnce'den Turgay Güler'in iddialarına yanıt: Bu kişiyi tanımıyorum!
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce Twitter hesabından Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Ülke TV programcısı Turgay Güler'in "Bu arada merak edenler için söyleyeyim: Muharrem İnce Sıradışı'na gelemiyor. 'Benim belirleyeceğim soruları sorarsa gelirim' diye haber yolladı!" iddialarına cevap verdi. İnce açıklamasında, "Bu kişiyi tanımıyorum, kendisiyle hiç görüşmedim, haber yollamadım. Zaten yandaş medya dediğin tam da budur. Beni Erdoğan ile karıştırıyor" dedi.
Yayın Tarihi: 02-06-2018 22:15
Güneş Gazetesi Kılıçdaroğlu'nun kızının evini satıyor
Güneş gazetesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'ndan 100 bin dolara aldığı Ataşehir'deki daireyi satışa çıkardı. Dairenin iddia edildiği gibi 73 metrekare olmadığını, 148 metrekare olduğunu ileri süren Güneş gazetesi, daireyi 250 bin dolara satacak.
Yayın Tarihi: 30-03-2018 14:20
CHP'den Güneş gazetesine satılan daire için ilk açıklama
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Engin Özkoç, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun her şeyi şeffaf, çocuklarının her şeyi şeffaf, kendisinin ailesinin, oğlunun her şeyi şeffaf" dedi.
Yayın Tarihi: 01-03-2018 18:04
Kılıçdaroğlu '100 bin dolara' satarız demişti! Flaş gelişme
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalar yaşanan Ataşehir'deki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.
Yayın Tarihi: 01-03-2018 00:07
Aykut Erdoğdu'dan gündemi sarsan iddiaya yanıt!
Güneş gazetesi manşetine, CHP'nin düzenlediği Adalet Kurultayı'nda yaşandığını öne sürdüğü bir olayı taşıdı. Gazetenin iddiasına göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, katıldığı televizyon programından sonra alkol alarak gece saat 02.00'de kampa geldi. Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen Erdoğdu'ya önce güvenlik görevlileri durdurdu, sonrasında ise Erdoğdu silahını gösterip güvenlik görevlisini dövdü... Gazetenin bu iddiası gündemde geniş yer bulurken, CHP'li isimden iddiaya yanıt geldi.
Yayın Tarihi: 31-08-2017 08:02