Mehmet Çerçi Haberleri

Saraya benzetilen odasıyla gündem olan eski başkan, AK Partili esnafın sorusuna ateş püskürdü! Maaşını açıkladı... Erdoğan hastasıyım
Makam odası saraya benzetilerek çokça konuşulan Yunusemre Belediyesi'nin eski başkanı Mehmet Çerçi'nin düzenlediği basın toplantısında, AK Partili ve "Erdoğan hastası" olduğunu söyleyen bir vatandaş sorduğu sorular üzerine salondan çıkarıldı. Çerçi ile vatandaş arasında gerginliğin tavan yaptığı toplantıda Çerçi maaşını da açıkladı. Öte yandan Rolex saatiyle gündem olan AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun o makam odasındaki görüntüleri yeniden gündem oldu.
Yayın Tarihi: 03-05-2024 12:08
Fasondaki tecrübesini markalaşarak yurt dışına taşıyacak
Gaziantep'te 1965'ten bu yana ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren ve bugün Türkiye'nin önemli markalarının tedarikçisi konumunda olan Çerçi Ayakkabıcılık, ihracatla büyümeyi hedefliyor - Firmanın işletme müdürü Mehmet Çerçi: - "Türkiye'de en üst seviyede, en kaliteli ayakkabıyı nasıl üretiriz ve ihracatı nasıl yaparızın çabası içinde çalışıyoruz"
Yayın Tarihi: 08-12-2018 12:14
Belediye başkanını çileden çıkaran çalışma
Manisa’da özel bir internet erişim firması tarafından bütün şehre döşenmeye başlanan fiber kablolar nedeniyle kazılan cadde Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi kızdırdı
Yayın Tarihi: 27-12-2016 19:06
Soma'ya giden başkan kaza geçirdi
Yunus Emre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ile AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Soma'ya giderken Akhisar girişinde kaza yaptı.
Yayın Tarihi: 14-05-2014 09:16
Bakan Gönül AKP’de aday olmayacak
Bazı vekillerin bu dönem aday olmayacaklarını bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ilettikleri öğrenildi.
Yayın Tarihi: 12-03-2011 10:01