sayaç Haberleri

Vatandaşlar dikkat! Resmi Gazete'de yayımlandı, doğal gaz sayaçlarında yeni dönem: Hepsi sökülecek, son tarih...
Resmi Gazete'de Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan Elektrik, Su ve Gaz Sayaçları Muayene Yönetmeliği yayımlandı. Buna göre 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılı sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılmasını kararlaştırdı.
Yayın Tarihi: 23-11-2023 09:47
Çok gelmesin diye yapıyoruz ama doğal gaz faturasını ikiye katlıyoruz: Doğal gaz faturasını düşürmenin basit yolları
Doğal gaz faturaları havaların soğumaya başlamasıyla şimdiden kara kara düşündürmeye başladı. Kış aylarının korkulanı doğal gaz faturası her sene tedirginlik yaşanmasına neden oluyor. Birçok insan doğal gaz faturasının daha geç gelmesi için kombiyi açmayı erteliyor. Ancak artan soğuklar ile birlikte açılan kombilerin bakımına dikkat etmek ve doğal gaz faturasını düşürmek için uygun yolları izlemek faturalarınızın çok daha düşük gelmesini sağlayabilir.
Yayın Tarihi: 19-11-2022 08:38
Faturalara dikkat! Önemli uyarı geldi: O bedele itiraz edin
Vatandaşalara su faturalarıyla ilgili önemli uyarı geldi. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tüketicilerin faturasına 'diğer' başlığı adı altında bir kalem gelmişse bunu mutlaka su kuruluşuna buradaki ‘diğer’ nedir? diye sorulup, itiraz edilmesi gerektiğini bildirdi.
Yayın Tarihi: 15-11-2022 15:28