Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Halk Oyunları Türkiye Şampiyonası Ege Bölge Birinciliği, Kuşadası’nda Uğur İnan Spor Salonu'nda başladı.
Uğur İnan Kapalı Spor Salonu'nda başlayan yarışmalara katılan özellikle minik folklorcuların aşırı heyecanlı olduğu gözlemlenirken sırasını bekleyen gruplar spor salonunun koridorlarında provalarına devam etti.
Kuşadası Belediyesi Uğur İnan Spor Salonu’ndaki Halk Oyunları Ege Bölge Şampiyonası’na Aydın, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Manisa, Denizli, Muğla, Bursa, Afyon, Uşak ve Kocaeli gibi Ege ve Marmara bölgesinden 12 ilin temsilcisi 48 halk oyunları kulübü katıldı.Gece saatlerine kadar sürmesi beklenen yarışmalara çok sayıda izleyici katılırken protokol türbinlerindeki koltukların boş olduğu gözlemlendi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz