Hamzadere barajı istimlak sahasında çeltik ekimi yapılamayacak.
İpsala Çeltik Komisyonu, İpsala Kaymakamı ve Çeltik Komisyonu Başkanı Mehmet Ali Gürbüz başkanlığında, İpsala Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü salonunda toplandı.
Toplantıda, çeltik ekilecek alanlar ile çeltik ekimi yapılamayacak sahalar belirlendi. Buna göre, Hamzadere barajı istimlak sahasında çeltik ekimi yapılamayacak. Sıhhi tedbir ve ruhsat bedellerinde de herhangi bir değişiklik olmayacak.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz