Herkes Barda, Onlar Trafikte Eğlendi

Bolu’da yeni yılı sokakta kutlayan 50 kişilik grup, bir barın önünde trafiği keserek oyun havası...

Bolu’da yeni yılı sokakta kutlayan 50 kişilik grup, bir barın önünde trafiği keserek oyun havası eşliğinde çiftetelli oynadı.

Türkiye’nin dört bir yanında yeni yılı çeşitli eğlencelerle kutlayan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Bolu’da yeni yıla sokakta ‘merhaba’ diyen 50 kişilik bir grup, İzzet Baysal Caddesi’ni eğlence merkezine dönüştürdü. Gençlerden oluşan grup 2013 yılına tezahüratlar eşliğinde girdikten sonra şehrin merkezinde bulunan bir barın önüne gitti. Herkes balonlarla süslenen barın içinde eğlenirken, 50 kişilik grup ise İzzet Baysal Caddesi’nde trafikte seyreden sürücüleri durdurup araçlardan oyun havası açtırdı. Daha sonra kendinden geçen gençler saatlerce çiftetelli oynadı. Trafiğin dakikalarca durduğu gecede sürücüler de gençlere kornalarla eşlik etti. Gençler, trafikte durarak kendilerine oyun havası açan sürücüye alkışlarla teşekkür ettiler.

Reklam
Reklam

Gençlerin çiftetelli oynadığı sırada trafikte bekleyen bir otomobil istop edince bir daha çalışmadı. Hemen sürücünün yardımına koşan gençler, yolda kalan otomobili iterek yeniden çalışmasını sağladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: