Honda Türkiye’Nin Yeni Başkanı Takuya Tsumura

- Honda Türkiye’nin Başkanı Hideto Yamasaki, görevini Takuya Tsumura’ya bırakıyor.  Honda Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, Ekim 2010’dan bu yana Honda Türkiye’nin

- Honda Türkiye’nin Başkanı Hideto Yamasaki, görevini Takuya Tsumura’ya bırakıyor.

Reklam
Reklam

Honda Türkiye’den yapılan açıklamaya göre, Ekim 2010’dan bu yana Honda Türkiye’nin Başkanı olan Hideto Yamasaki, 1 Nisan 2017 itibariyle görevini Takuya Tsumura’ya bırakıyor.

Honda Türkiye’nin yeni başkanı Takuya Tsumura Honda’da uzun yıllar boyunca farklı görev ve sorumluluk alanlarında çalıştıktan sonra Honda Türkiye’ye gelmeden önce son olarak Tokyo’da bulunan Honda Motor Co. merkez ofisinde Avrupa’dan Sorumlu Otomobil Planlama Bölümü’nün başında yer almıştı.

31 Mart 2017 itibariyle gerçekleştirilecek görev değişimi ardından Hideto Yamasaki’nin yeni sorumluluk alanın Amerika pazarı olurken, tüm Amerika Satış Operayonlarından Sorumlu olarak Honda bünyesindeki çalışmalarına Japonya’da devam edecek. (Fotoğraflı)


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: