Iğdır Polisi Kan Bağışında Bulundu

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu.

Iğdır Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memurları, 'Polis Haftası' etkinlikleri kapsamında kan bağışında bulundu.

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kan bağışında bulunmak için sıraya giren polis memurları, mesleğin dışında kutsal bir görevi daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşadı. Iğdır Zübeyde Hanım Bulvarı'nda kurulan Kızılay çadırında 'Gelin kan kardeşi olalım' kampanyası çerçevesinde yapılan kan bağış kampanyasına; emniyet mensuplarının yanı sıra vatandaşlarında ilgisi büyüktü.

Reklam
Reklam

İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları, amirler, komiserler ve müdürlerin de hazır bulunduğu Kızılay çadırına gelerek kan bağışında bulunan personeli kutlayan Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Kan vermek kutsal bir vazife olduğunu, kampanya emniyet teşkilatı personelinin yanı sıra vatandaşlarında ilgi gösterdiğini, bu kampanyaya destek veren herkesi kutladığının belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: