AB Bakanı ve Baş müzakereci Egemen Bağış, Ak Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayı’nın Yakup Koçal olmasından dolayı Twitter’da CHP Grup başkanvekili Muharrem İnce’ye twit attı. Bağış’ın attığı twite İnce’den yanıt gecikmedi.
Bakan Bağış, Yakup Koçal’ın adaylığının açıklamasından sonra Twitter’da Muharrem İnce’ye bir twit gönderdi. Bağış twitinde, “Türkiye'nin doğal güzellik cenneti Yalova Belediye Başkanlığına adayımız, beyefendiliğiyle @vekilince'nin kabusu @77YakupKocal 'ı kutluyorum” ifadelerine yer verdi.
Bağış’ın attığı bu twite ise CHP’li Muharrem İnce’den yanıt gecikmedi. Muharrem İnce esprili bir şekilde yanıt vererek, “ Kabus dediğine 2007'de nal toplattım:) 2009'da o sizin partiye kabus oldu:) şimdi ikiniz birden kabusu yaşayacaksınız:)” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz