İşadamından eşine 'rüya' dayağı

İstanbul'da, rüyasında kedi gören işadamı 44 yaşındaki B.Y., bu nedenle tartıştığı eşi 36 yaşındaki Ö.Y.'yi dövdü.

İstanbul'da, rüyasında kedi gören işadamı 44 yaşındaki B.Y., bu nedenle tartıştığı eşi 36 yaşındaki Ö.Y.'yi dövdü.

Reklam
Reklam

Galatasaray Üniversitesi mezunu işadamı B.Y., iddiaya göre bir süre önce Fatih’teki evinde bulunan kilitli kasadan para çalındığını söyleyerek İstanbul Üniversitesi mezunu olan 17 yıllık eşi, 6 çocuk annesi Ö.Y ile tartıştı. Tartışma sırasında B.Y., eşini hırsızlıkla suçladı. Tüm çabalara karşın Ö.Y., eşini hırsızlık yapmadığına inandıramadı.

Önceki gün B.Y., sabah uyandığında eşine rüyasında kedi gördüğünü anlattı. Yatağından kalkıp, kitaplıktaki rüya tabirleri kitabını aldı ve gördüğü rüyanın yorumunu okudu. Rüyada kedi görmenin evdeki hizmetçinin para çalması anlamına geldiğini söyleyen B.Y, ardından da yatakta karısı Ö.Y.’ye saldırdı.

Şiddetin ardından Ö.Y., kaçarak polise başvurup şikâyetçi oldu. Gözaltına alınan B.Y. ifadesinin ardından savcılığın talimatıyla serbest bırakıldı.


Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz