İŞKAD'ın Çarşamba Toplantıları

Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) tarafından her ay düzenlenen çarşamba toplantısı yapıldı.

Adana İşkadınları Derneği (İŞKAD) tarafından her ay düzenlenen çarşamba toplantısı yapıldı.

İŞKAD'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyhan Oteli'nde düzenleen toplantının bu ayki konuğu KOSGEB Adana İl Müdürü Hamit Sucu oldu.

Toplantıya Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Sadi Sürenkök ile İzmir İşkadınları Derneği (İZİKAD) Başkanı Candan Çilingiroğlu ve yönetim kurulu, ASKİ Teftiş Kurulu Başkanı Nezihe Tümay Keskin ve uygulamalı girişimcilik kursiyerleri katıldı.

Reklam
Reklam

İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, burada yaptığı konuşmada, göreve 1 yıl önce geldiklerini hatırlatarak, 1 yılda İŞKAD'ın önemli bir yol kat ettiğini ve Adana'da ses getiren çalışmalara imza attığını kaydetti.

Derneklerinin ekonomik ve sosyal projelerle Adana'da kendinden söz ettirmeye başladığını belirten Türkmen, Adana Güney Rotary Kulübü ve KOSGEB desteğiyle düzenledikleri Uygulamalı Girişimcilik kursuna katılan 30 girişimci kadın adayının kentte istihdama katkı sağlarken, geleceğin İŞKAD üyesi ve yöneticileri olacaklarını ifade etti.

Kadınlarla erkeklerin yaşamın her alanında ayrılmaz bir bütün olduğunun bildiren Türkmen, Adana'nın ve Türkiye'nin ilerleyebilmesi için güç birliğinin önemine vurgu yaptı.

ADASO Başkanı Sadi Sürenkök ise İŞKAD'lıların pozitif enerjisinin kendisini çok etkilediğini belirterek, "Hepimiz aynı gemideyiz, hepimiz Adana için, ülkemiz için bir şeyler yapmak zorundayız. Bu yaptıklarımızı aynı amaç için birleştirebilirsek bunlar daha güçlü etkili olacaktır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

KOSGEB İl Müdürü Hamit Sucu ise KOSGEB'in kuruluş amacı, KOBİ'lerin ekonomideki payı ve KOSGEB destekleri hakkında İŞKAD'lılara ve uygulamalı girişimcilik kursiyerlerine bilgi verdi.

Toplantının sonunda Türkmen, İş Geliştirme Uzmanı ve Girişimcilik Eğitmeni Filiz Basmacı, KOSGEB İl Müdürü Sucu ve İZİKAD Başkanı Çilingiroğlu'na plaket verdi.

Muhabir: Volkan Kaşık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: