Malatya'da düzenlenecek olan Judo Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda Sakarya'da farklı kulüplerden 5 judocu şampiyonluk için mücadele edecek.
Gençlik Spor Kulübü, Atılganspor Kulübü, Adapazarı Belediyespor ve Karasu HEM kulüplerini şampiyonada 63 kiloda Nidanur Topaloğlu, 63 kiloda Kübra Şahin, 52 kiloda Esra Çelik ve 44 kiloda Gülsen Özkurt temsil edecek.
Antrenör Bayram Akdemir sporcuların birliktelik içinde yarışma kararı almalarının uzun zamandır bekledikleri bir karar olduğunu belirtti.
Milli takım ve Atılganspor Antrenörü Şükrü Öztürk ise rekabet ortamında başarı aradıklarını kaydederek, "Bundan sonra birlikte hareket ederek başarı arayacağız. Uzun süredir hep istediğim ve söylediğim, savunduğum şey de buydu" diye konuştu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz