Kampa götürürken yer kaplamayacak ama çok kullanışlı olacak katlanabilir kamp masası çeşitleri

Kamp ya da açık havada piknik gibi aktiviteleri yapmayı seviyorsanız katlanabilir kamp masaları, hayat kurtarıcı olabiliyor. Bu ürünler, minimal tasarımları ve portatif yapıları sayesinde rahat kullanılıyorlar. Kampa veya pikniğe giderken yanınızda rahatça götürebileceğiniz, yer kaplamayacak ancak konfor seviyenizi arttıracak katlanabilir bir kamp masası arıyorsanız sizin için hazırladığımız kamp masası önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Güzel havalarda sevdiklerinizle birlikte doğa ile iç içe vakit geçirip piknik yaparken veya kamp tatillerine giderken taşıması kolay, katlanabilir bagajda çok yer kaplamayan pratik aksesuarları kullanmak; son derece hayat kurtarıcı olabiliyor. Özellikle kamp ve pikniklerin en önemli ürünü ise katlanabilir kamp masaları. Dilediğiniz her an kullanabileceğiniz, hafif ve kullanışlı en iyi katlanabilir kamp masası alternatiflerini sizin için derledik. Dilerseniz gelin, birbirinden kaliteli modelleri birlikte inceleyelim.

1. Hem kamp hem sahil ve pikniklerinizin kurtarıcısı: Nurgaz Campout Alüminyum Portatif Kamp Masası


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Doğa ile iç içe vakit geçirmeyi, açık havada sevdiklerinizle piknik yapmayı seviyor veya kamp tatillerinden hoşlanıyorsanız Nurgaz Campout Alüminyum Portatif Kamp Masası sizin için harika bir seçim olabilir. Dilerseniz evinizin bahçesinde veya balkonunuzda bile rahatlıkla kullanabileceğiniz portatif kamp masası, geniş bir kullanım alanı sunuyor. Katlanabilir tasarımı, 1.7 kg ağırlığı, 52.5x52.5x46 cm ebadıyla son derece rahat kullanılan kamp masası, alüminyum ayakları ve gövdesiyle uzun süre size eşlik ediyor. Taşıma çantası sayesinde her yere kolaylıkla taşıyabileceğiniz kamp masası, açık hava etkinliklerinizin vazgeçilmezi olmaya aday.

Ürünü İncele

2. Piknik ve kampların en pratik eşlikçisi: Box&Box Katlanabilir Kumaş Kamp ve Piknik Masası


Hem kamp tatillerinde hem pikniklerde rahatlıkla kullanabileceğiniz, şık ve pratik bir kamp masası arıyorsanız Box&Box Katlanabilir Kumaş Kamp ve Piknik Masası'na mutlaka göz atmanızı öneririz. Alüminyum gövdesi ile son derece dayanıklı olan kamp masası modeli, dört mevsim kullanıma uygun şekilde tasarlanıyor. Oldukça kolay bir kuruluma sahip olan kamp masasını doğa yürüyüşlerinizden pikniğe, kamptan balık tutmaya kadar her türlü doğa etkinliğinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üzerinde bulunan bardak bölmeleri sayesinde içeceklerinizi rahatlıkla yerleştirmenize olanak tanıyan 900 gram ağırlığındaki ürünü, ve omuz askılı çantası sayesinde dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Ürünü İncele

Amazon Pazaryeri Fırsat Festivali başladı! Yüzlerce üründeki büyük indirimi kaçırmamak için acele edin. Ürünlere ulaşmak için görsele tıklayın.

3. Açık hava keyfinizi her yere taşıyın: Bag The Joy Katlanır Rulo Kamp ve Piknik Masası


Her mevsim açık havada vakit geçirmeyi, doğayla iç içe olmayı seviyorsanız Bag The Joy markasının suya dayanıklı katlanır rulo kamp ve piknik masası, sizin için harika bir seçim olabilir. Ayaklara gömülü vidaları sayesinde hiçbir alet kullanmadan kolayca bir dakika içinde monte ve demonte edebileceğiniz Bag The Joy Katlanır Rulo Kamp ve Piknik Masası'nı dilerseniz evde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üretiminde birinci sınıf kayın ağacı kullanılan kamp masası, kaliteli koruyucu yağlarla tüm hava şartlarına dayanıklı hâle getiriliyor. Küçük boyutuyla yer kaplamayan Bag The Joy kamp masasıyla dört kişiye kadar yemek düzeni oluşturabilirsiniz.

Ürünü İncele

4. Piknik keyfini doyasıya yaşayın: Onoff Moto Katlanabilir Bardaklıklı Kamp Masası


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Piknik aktiviteleriniz ve kamp seyahatleriniz için pratik ve konforlu bir kamp masası arıyorsanız Onoff Moto Katlanabilir Bardaklıklı Kamp Masası'na mutlaka göz atmanızı öneririz. Dört adet bardak koyma yeri, kolay kurulumu ve dayanıklı yapısıyla son derece konforlu ve uzun ömürlü kullanım sunan ürün, 56x42x40 cm ölçüleriyle bagajda fazla yer kaplamıyor. 960 gram ağırlığındaki portatif kamp masası, taşıma çantası sayesinde her yere rahatça taşınıyor. Son derece kullanışlı, hafif ve portatif olan kamp masasının 15 kg taşıma kapasitesine sahip olduğunu da belirtelim.

Ürünü İncele

5. Sahilden kampa, bahçeden balkona: Pantree Katlanır Kamp Masası


İster sahilde arkadaşlarınızla bir şeyler içerken, ister kamp tatillerinizde yemek yerken rahatlıkla kullanabileceğiniz, katlanabilir bir kamp masası arıyorsanız Pantree Katlanır Kamp Masası; sizin için ideal bir alternatif olabilir. Zarif tasarımıyla göz dolduran kamp masası, kolay kurulumu ve bardak koyma bölmeleri ile son derece konforlu kullanım sunuyor. İdeal kullanılabilir kişi sayısı iki olan kamp masasını dilerseniz evinizin balkonunda veya bahçesinde kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Taşıma çantası ile her yere rahatlıkla taşıyabileceğiniz masayı açık hava etkinliklerinizde yanınızdan ayırmak istemeyeceksiniz.

Ürünü İncele

6. Hem şık hem kullanışlı bir ürün: Bofigo Granit Desenli Katlanır Kamp Masası


Her türlü açık hava aktivitesinde rahatlıkla kullanabileceğiniz hem pratik hem şık bir kamp masası arıyorsanız Bofigo Granit Desenli Katlanır Kamp Masası, tam size göre! Dayanıklı ve kaliteli malzemesiyle paslanma, kararma gibi sorunlarla karşılaşmanıza izin vermeyen kamp masası, kaliteli ahşap materyal kullanılarak üretiliyor. 60x80 cm ebadındaki masa açıldığı zaman 65 cm yüksekliğe ulaşıyor. Metal yaylı açılıp kapanma mekanizması ile son derece kolay bir kuruluma sahip olan model, oldukça şık granit deseniyle de gören herkesin beğenisini kazanıyor.

Ürünü İncele

7. Hafif ve küçük bir modelle kamp keyfinin tadına varın: Quechua Katlanır Kamp Masası


Hafta sonu kampa giderken veya akşamüstü sahilde bir şeyler içerken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kamp masası arıyorsanız kampa gönül verenlerin sıklıkla tercih ettiği markalardan Quechua'nın az yer kaplayan ve hafif kamp masası modeline mutlaka göz atmalısınız. Son derece kolay bir kuruluma sahip olan Quechua Katlanır Kamp Masası, katlı hâlde 58.5x11x11 cm ebadıyla her bagaja rahatlıkla sığabilecek şekilde tasarlanıyor. İki kişinin kullanımı için son derece ideal bir alternatif olan masa, 30 kg ağırlığa kadar taşıyabiliyor. Yıllarca sorunsuz kullanacağınız ürünü kaçırmayın!

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.