Karayazılı Şehit Adına Çeşme Yaptırıldı

Karayazı Kaymakamlığı, şehit komando er Ercan Atalay adına çeşme yaptırdı.

Karayazı Kaymakamlığı, şehit komando er Ercan Atalay adına çeşme yaptırdı.

Karayazı Kaymakamlığı, Karayazı-Erzurum karayolunun 10. kilometresinde yer alan Karasu köyü mezarlığına, 4 Eylül 1999 yılında vatanı görevini yaptığı Van'ın Gürpınar ilçesinde şehit olan Ercan Atalay'ın anısına çeşmesi yaptırdı.

Reklam
Reklam

Çeşmenin açılışına Karayazı Kaymakamı Murat Özdemir, Erzurum İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Akgün, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Ziya Kahraman, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Özdemir, "Vatanı uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden şehitlerimiz adına ne yapsak azdır. En azından bu eserle şehidimizin adını ebedileştirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu yörede tek olması nedeniyle açılışını yaptığımız çeşmenin vatandaşlarımıza büyük ulaşım kolaylığı ve fayda sağlayacağı kanaatindeyim. Buradan su alacak vatandaşlarımızın bu vesile ile şehitlerimize dua etmeleri temennisinde bulunuyorum" dedi.

Muhabir: Erkan Kılıç / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: