KARSİAD Başkanı Dereci, TUSKON’un yönetimine girdi

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD), Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci, Türkiye İşadamları ve...

Kafkas Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD), Yönetim Kurulu Başkanı Sultan Murat Dereci, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'nun yönetimine girerek, Kars'ı temsil etmeye hak kazandı.

KARSİAD Genel Sekreteri Cengiz Kaya tarafından yapılan açıklamaya göre, İstandul’da gerçekleştirilen TUSKON’un 4. Olağan Genel Kurul toplantısında KARSİAD Başkanı Dereci'nin yönetim kuruluna disiplin kurulu üyesi olarak girdi. Kaya, Dereci’nin bu göreve gelmesi ile Kars ve bölgenin ticarette yeni döneme girdiğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Kaya, üyesi oldukları TUSKON’un, 'dünya çapındaki ticari organizasyonlarda daima en üst seviyede sorumlu görevler almayı ilke edindiğini vurguladı. Kaya, "Üye ülkelerden katılımcıların geniş çaplı iştiraki ile küresel ölçekte ülkemizi etkili bir şekilde tanıtması hedefine Başkanımız Dereci de bizlerin desteği ile katkı sunacaktır. Bu bağlamda, ilimiz ve bölgemiz için ilk aklımıza gelen TUSKON yönetimini Sarıkamış ilçesinde 2012 kış sezonunda ağırlayarak yönetim kurulu toplantısının yapılmasını sağlamak olacak ve birçok çalışma ile ilimizde hizmet koşturmamız devam edecektir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: