Kartallılar, Uğur Mumcu İçin Koştu

Kartal Belediyesi tarafından, ünlü gazeteci Uğur Mumcu anısına gerçekleştirilen 3’üncü Uğur Mumcu Koşusu’nda vatandaşlar kıyasıya...

Kartal Belediyesi tarafından, ünlü gazeteci Uğur Mumcu anısına gerçekleştirilen 3’üncü Uğur Mumcu Koşusu’nda vatandaşlar kıyasıya yarıştı. Yaklaşık bin kişinin yarıştığı koşuda dereceye girenlere ödüllerini Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz verdi.

Reklam
Reklam

Kartal Belediyesi ile Türkiye Atletizm Federasyonu’nun birlikte düzenlediği 3’üncü Uğur Mumcu Koşusu yüzlerce sporcunun kıyasıya yarışıyla gerçekleşti. Suikast sonucu hayatını kaybeden ünlü Gazeteci Uğur Mumcu anısına yapılan koşuda bin atlet farklı kategorilerde yarıştı. Soğuk ve yağışlı havaya aldırış etmeden 5 kilometre koşan sporcular, birincilik için kıyasıya mücadele etti.

ÖDÜLLERİ BAŞKAN ALTINOK ÖZ VERDİ

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, yarışın Uğur Mumcu’nun anısı için yapıldığını belirterek, Atletizm Federasyonu ile Kartal Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği 3’üncüsünü yaptığımız Uğur Mumcu Mahallesi’nin Uğur Mumcu Koşusu’nu yapıyoruz. Bu hava koşullarına rağmen 800 yarışmacı, 200 de öğrenci olmak üzere bin yarışmacı bugün koşuyor. Atletizm adına, Uğur Mumcu adına güzel bir etkinlik olacak” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Zorlu yarışın ardından dereceye girenlere ödüllerini Başkan Öz verdi. Yarışmacıları tebrik eden Başkan Öz, 2020 olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil etmek için çok iyi çalışmaları gerektiğini söyledi.

Küçük Kızlar Kategorisinde birinci olan Ezgi Kaya, “5-6 hazırlandım. Heyecan verici bir şey. Hedefim milli sporcu olmak” dedi.

Büyük erkekler kategorisinde 2’inci Etiyopyalı Cetene Alemi ve 3’üncü Kefalet Deha Bününse ise, yarışmanın çok güzel olduğunu belirterek, Kartal’ı çok sevdiklerini söyledi.

Koşuda Genç Erkekler kategorisinde Özcan Çitfçi, Genç Kız kategorisi Kübra Yemişli, Yıldız Kızlar kategorisinde Kübra Alan, Yıldız Erkek kategorisinde Sercan Çeçen, Küçük Erkekler kategorisinde İbrahim Güzel, Küçük Kız kategorisinde Ezgi Kaya, Büyük Bayanlar kategorisinde Ceylan Gökdemiz, Büyük Erkekler kategorisinde Alper Demir ipi göğüsleyen isimler oldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: