Kaymakam Atmaca'dan Emekli Olan Doğruca'ya Veda Yemeği

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, emekliye ayrılan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Doğruca onuruna veda yemeği düzenledi.

Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, emekliye ayrılan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Doğruca onuruna veda yemeği düzenledi.

Fatsa Spor Kompleksinde gerçekleştirilen yemekte konuşan Atmaca, Doğruca'ya emeklilik hayatında başarılar diledi.

Ahmet Doğruca'nın görev süresi içinde başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Atmaca, "Kendisi uzun yıllar çiftçilerimize yönelik önemli çalışmalar yapmıştır. Özellikle üreticilerimizin mantar, kivi ve alabalık gibi alternatif ürünler yetiştirmelerinde önemli gayretleri olmuştur" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Ahmet Doğruca ise Kaymakam Atmaca'ya kendisi adına düzenlediği veda yemeğinden dolayı teşekkür etti.

Muhabir: Sefa Eyi / Gökhan Gücüklüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: