Kaymakam Gürbüz'den, Dalkıran'a plaket verdi

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi Başkanı İlhan Dalkıran'a plaket verdi.

İpsala Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, İpsala Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooparatifi Başkanı İlhan Dalkıran'a plaket verdi.

Kaymakam Gürbüz, makamında ziyaret ettiği Dalkıran'a, Kütüphane Haftası'nda toplu okuma etkinliğine katkıları nedeniyle plaketle ödüllendirdi.

Reklam
Reklam

Dalkıran da Gürbüz'e teşekkür ederek, kooperatif olarak bu tür etkinliklerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.

Gürbüz ve Dalkıran daha sonra sanayi çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: