Kayseri’de Yılın En Iyi Sporcuları Ve Spor Adamları Ödüllendirildi

Kayseri’de yerel yayın yapan Kayseri Maç Gazetesi'nin düzenlediği '2012 Oscarları' yarışmasında Kayserispor'un golcüsü Rogerio Bobo...

Kayseri’de yerel yayın yapan Kayseri Maç Gazetesi'nin düzenlediği '2012 Oscarları' yarışmasında Kayserispor'un golcüsü Rogerio Bobo ile Erciyesspor'un gol makinesi Gerard Gohou, 'yılın futbolcuları' seçildi. Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü 'yılın teknik direktörü' olurken, Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise özel ödüle layık görüldü.

Reklam
Reklam

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde düzenlenen Kayseri Maç Gazetesi 2012 Oscarları' ödül törenine Kayseri Valisi Şerif Yılmaz, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Özen, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Vahdi Elbaşı ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende konuşan Kayseri Maç Gazetesi'nin sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Salih Balcı, "Doğrusunu belirtmek gerekirse bu töreni, sporcu ve spora hizmet eden yöneticilerin bu yılların anısını ömür boyu hatırlatmak, bu güzel topluluğu yılda bir kez de olsa bir araya getirmek için düzenliyoruz. Şimdi çok değil 10 veya 12 yıl geriye gidecek olursak bir spor salonu, bir de stattan bugünlere geldik, bugün ise uluslararası maçların ve karşılaşmaların yapıldığı mükemmel salonlar ve stada sahibiz. Kayseri'de profesyonel ve amatör spora katkıda bulunan, tesis yaptıran herkese teşekkür ederim."' dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Mehmet Özhaseki, onur ödülü aldığı törende, yılın spor adamları Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur ve Erciyesspor Kulüp Başkanı Ziya Eren oldu.

PROSİNECKİ: BU BAŞARI TAKIMIMIN

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, kendisini ödüle layık görenlere teşekkür ederek, "Bu başarı benim değil takımımızındır. Oyuncularımın ve Kayserispor camiasınındır" dedi. Sivasspor ile pazar günü yapacakları karşılaşmanın önemli bir Anadolu derbisi olduğuna değinen Prosinecki, "Sivasspor'u Trabzonspor ile oynadıkları kupa maçında izledim. İyi bir takım, hatta farkı kaçıran taraf oldu. Kayserispor olarak biz de iyi durumdayız. Güzel bir maç olacak." diye konuştu

OSMAN ÖZKÖYLÜ: GEVŞEMEYECEĞİZ

PTT 1'inci Lig lideri Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü de 'yılın teknik direktörü' unvanına layık görülmesinde, kulüp başkanından yönetime, futbolculardan görevlilere kadar herkesin payı olduğunu söyledi. Özköylü, "Önümüzdeki 4 maçı kazanıp, Süper Lig'e yükselmek istiyoruz. Şu anda lideriz ama asla gevşemeyeceğiz. Sonuna kadar başarımızı devam ettireceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

BOBO CEZAYA YANIYOR

Attığı gollerle Kayseri'de yılın sporcusu seçilen Rogerio Bobo da gol krallığında Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle oynayamadığı iki maça yandığını belirterek, "Kayserispor olarak biz bir takımız. Benim kişisel başarımdan çok takımımın başarısı önde gelmelidir diye düşünenlerdenim. Geçmişteki başarılarımı da göz önüne alarak, beni Kayseri'de yılın sporcusu seçenlere teşekkür ederim." diye konuştu.

GOHOU: ŞAMPİYON OLURUZ

Kayseri Erciyesspor'un golcü oyuncusu Gohou ise kendisini yılın futbolculuğuna layık görenlere teşekkür ederek, "Kayseri Erciyesspor’daki arkadaşlarımla birlikte takımımızı el birliğiyle şampiyon yapmaya söz verdik. Ben de attığım gollerle bu hedefe ulaşmaya katkıda bulunuyorum." diye görüşlerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: