Kılıçdaroğlu Kurultaya Gitmek Üzere Evinden Ayrıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 34. Olağan Kurultay'a katılmak üzere eşi ve çocuklarıyla birlikte evinden...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 34. Olağan Kurultay'a katılmak üzere eşi ve çocuklarıyla birlikte evinden ayrıldı. Kılıçdaroğlu, CHP'nin bu kurultaydan da alnının akıyla çıkacağını söyledi.

CHP 34. Olağan Kurultayı, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştiriliyor. Kurultay salonunu dolduran partililer Kılıçdaroğlu'nun salona gelişini beklerken, CHP lideri saat 10.20'de eşi Selvi Kılıçdaroğlu ve çocuklarıyla birlikte Balgat'taki evinden çıktı. Kılıçdaroğlu, kurultayla ilgili görüşlerini soran gazetecilere, "CHP her kurultaydan alnının akıyla çıkmıştır. Bu kurultaydan da alnımızın akıyla çıkacağız" dedi. Kılıçdaroğlu, daha sonra makam arabasına binerek kurultay salonuna doğru yola çıktı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: