Kiralık motosikletle ölüm

Kartal'da meydana gelen motosiklet kazasında savrularak ağaca çarpan motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti.

Motosiklet sürücüsünün kaza yaptığı lüks motosikleti bir gün önce kiraladığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kaza saat 07.30'da Uğur Mumcu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde meydana geldi. Samandıra istikametine seyir halindeki 34 UU 7676 plakalı motosikleti kullanan 23 yaşındaki Mert Doğanöz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan motosikletin üzerinden savrulan Mert Doğanöz yol kenarındaki ağaca başını çarparak yere düştü, motosiklet yaklaşık 50 metre sürüklendi. Kazayı gören çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevkedildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Mert Doğanöz'ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Mert Doğanöz'ün cesedi olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olay yerine gelen bir mahalle sakini "Acı bir kaza. Sesi duyarak geldim. Geldiğimde zaten ölmüştü, iki kişi vardı başında. Ambulans geldi"diye konuştu.

Mert Doğanöz'ün bir elektronik firmasında çalıştığı kaza yaptığı Motosikleti ise bir önce kiraladığı öğrenildi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam


Anahtar Kelimeler: