Kış yaklaşırken evinin havasını değiştirmek isteyenlerin Amazon indiriminden alabileceği ürünler

Soğuk kış günleri yaklaşırken evinize yeni bir hava katmak için dekorasyonda değişikliğe gitmek istiyor olabilirsiniz. Evinizi daha şık ve konforlu hâle getirmenizi sağlayacak pek çok eşya bulmanız mümkün. Amazon Gülümseten Kasım Fırsatları indiriminden hem işinize yarayacak hem evinize renk katacak birbirinden güzel ürünler bulabilirsiniz. Sizin için o ürünleri seçtik!

Bazen küçük detaylar, yaşadığımız alanın çok daha konforlu ve şık olmasını sağlıyor. Siz de yaşam alanınızı daha keyifli bir hâle getirmek isteyenlerdenseniz doğru yerdesiniz. Her zevke uygun onlarca ürünü bizlerle buluşturan Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan yaşam alanınızın konforunu artıracak birbirinden farklı ürünler seçtik. Haydi, o ürünlere birlikte bakalım.

1. Evinizin havasını değiştirin: Lucea Noma Metal Sarkıt Aydınlatma


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Aydınlatmalar, evlerin görüntüsünü en çok etkileyen aksesuarlardan biri. Doğru lamba seçimi odanızın havasını değiştirebilir. Lucea Noma Metal Sarkıt Aydınlatma, modern tasarımıyla sizin için doğru bir seçim olabilir. Spor ve sade görüntüsü sayesinde avizeyi pek çok alanda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Özellikle mutfak ve yemek odası gibi yerlerde şık bir görüntü sağlar. Lucea Noma, avantajlı fiyatı sayesinde de kullanıcılar tarafından tercih edilir. Metal tasarımı ona modern bir görünüm kazandırır. Sizler de hem modern hem özgün tasarımlı bir ürün arıyorsanız bu avize tam size göre!

Ürünü İncele

2. Kış aylarının vazgeçilmezi: Taç Divina Tek Kişilik Polar Emprime Yorgan


Kışın en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de sıcacık tutacak yorganlar. Taç Divina Tek Kişilik Polar Emprime Yorgan, sizi soğuk havalardan korur ve rahat bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Polarlı yapısı sayesinde soğuğa karşı ekstra koruma sağlar. Ürünü soğuk kış günlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde rahatça taşınabilir ve temizliği de kolaylıkla yapılabilir. Üstelik şık görüntüsü ve özgün rengi ile nevresim takmadan da kullanabilirsiniz. Kendinden desenlere sahip olan bu yorgan, yatağınızda hoş bir duruş sergiler ve odanıza hava katar.

Ürünü İncele

3. Sıcacık kış çayları hazırlamak isteyenlere: Briz BR711 Inox Su Isıtıcı Cam Kettle


Kışın sıcak içeceklere daha çok ihtiyaç duyabilirsiniz. İşte karşınızda, siz işlerinizi halledene kadar sıcak suyunuzu hazırlayacak Briz BR711 Inox Su Isıtıcı Cam Kettle! 1,5 litrelik hacmi sayesinde ihtiyacınız kadar suyu hızlıca kaynatmanızı sağlar. Sahip olduğu cam gövde mutfağınıza şık bir görüntü katar. 2200 Watt’lık enerjisi sayesinde suyunuzu hızlı bir şekilde ısıtır ve zamandan tasarruf etmenize yardımcı olur. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde ürünü uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Briz kettle, hem şık görüntüsü hem kullanışlı özellikleri sayesinde mutfağınızın vazgeçilmez parçası olacak!

Ürünü İncele

4. Hem şık hem dekoratif: Timemore Fish Youth Pour-over Gooseneck Kettle


Şık ve özgün tasarımı sayesinde Timemore Fish Youth Pour-over Gooseneck Kettle mutfağınızda oldukça ilgi görecek bir su ısıtıcısı! Her yerde karşılaşamayacağınız tasarımı sebebiyle mutfağınızın en göz alan parçalarından biri olacak. Ocak üstü kullanım için uygun olan 700 mililitre kapasiteli su ısıtıcısı, aynı zamanda paslanmaz çelik gövdeye sahip. Paslanmaz gövde, ürünün uzun ömürlü olmasına yardımcı olur. 90 derecelik su dökme açısı sayesinde sıçratma yapmaz, suyun daha rahat dökülmesini sağlar. Kullanım kolaylığı sunması ve şık tasarımı sayesinde kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ürünü siz de mutfağınızın bir üyesi yapabilirsiniz.

Ürünü İncele

5. Salonunuz için şık bir dokunuş: Avonni Lambader


Aydınlatma ürünleri, dekorasyonda farklılık yapmak isteyenler için en sık tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Avonni Lambader, doğal ahşap yapısı ve metal tasarımları ile ortama yeni bir hava katar. Her odaya uyum sağlayabilecek özellikte olan lambader, ortama loş ve romantik bir hava katmak isteyenler için harika bir seçim olabilir. Kış aylarının getirdiği romantizm esintisini evinde hissetmek isteyenler için harika bir seçenek. Ahşap ve metal detayların bir arada kullanıldığı ürün, hem modern hem retro bir görüntü ortaya çıkarıyor.

Ürünü İncele

6. Odanızın en şık parçası olmaya aday: Taç Glory Çift Kişilik Yatak Örtüsü


Yatak odanızın daha şık bir görünüm kazanması için Taç Glory Çift Kişilik Yatak Örtüsü karşınızda! Günlük hayatınızda yatak örtüsü kullanmak size fazlasıyla avantaj sağlayacak. Modern görünümü ile odanızın havasını değiştirecek bu yatak örtüsü, aynı zamanda yatağınızın daha düzenli görünmesini sağlayacak. Yatak örtüsü kullanmanın bir diğer avantajı ise nevresim takımlarının gün içinde tozlanmasını ve kirlenmesini önlemek. Ayrıca ürün çift kişilik olmasına rağmen oldukça hafif! Yatak örtüsünün mürdüm rengi, kış mevsiminin atmosferine kusursuz biçimde uyum sağlayarak evinize yepyeni bir hava katacak.

Ürünü İncele

7. Kışın evinizde kuracağınız sıcak sofralar için: Pierre Cardin Lotus 31 Parça Kahvaltı Takımı


Kışın yapılan en güzel aktivitelerden biri de sevdiklerinizle birlikte evinizde sıcacık sofralar hazırlamak. Bu sofraların vazgeçilmez ürünleri arasında Pierre Cardin Lotus 31 Parça Kahvaltı Takımı yer alıyor. Şık desenleri sayesinde evinize ve sofralarınıza hava katacak bu kahvaltı takımı, kullanıcılar tarafından büyük beğeni topluyor. 31 parçadan oluşan kahvaltı takımı, pazar kahvaltılarınıza renk katacak bir tasarıma sahip. Geniş ürün yelpazesine sahip takım ile kendiniz ve misafirleriniz için kusursuz sofralar hazırlayabilirsiniz. Pierre Cardin kalitesiyle sunulan ürünleri bulaşık makinesi yerine elde yıkarak yıllara meydan okuyacak desenleri koruyabilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Soğuk kış günlerinde film keyfi yapmak isteyenlere: TCL 50P725 50 inç 4K UHD Uydulu LED Android TV


Kış mevsiminin olmazsa olmazları arasında dizi ve film geceleri organize etmek yer alıyor! Evinizin konforunda tek başınıza veya sevdiklerinizle bir araya gelerek en popüler dizi ve filmleri izleyebilirsiniz. Amazon indirimlerinden yararlanarak alacağınız TCL 4K Ultra HD Led TV, size kusursuz bir seyir deneyimi yaşatacak. Geniş ekran tasarımına sahip akıllı televizyon yalnızca uydu yayınlarını değil, dijital platform içeriklerini de seyretmenize imkân tanıyor. Şimdi dışarıdaki soğuk havayı bir kenara bırakıp sıcacık evinizde keyifli bir zaman geçirmenin tam sırası!

Ürünü İncele

9. Sıcacık uykular için: Taç Fenerbahçe Logo Pamuk Complete Set


Fanatiklere konforlu şıklık! Soğuk kış aylarında odalara hareket katacak bir tasarım istiyorsanız Taç Fenerbahçe Logo Pamuk Complete Set karşınızda! Nevresim, yastık ve lastikli çarşaftan oluşan bu set; uyku konforunu artırarak kış aylarının vazgeçilmezi olacak. %100 pamuklu kumaştan üretilen set, rahat bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcı oluyor. Sahip olduğu renkler yaşam alanlarına hareketli bir görünüm kazandıracak. Hafif olması sayesinde de temizlemesi oldukça kolay! Fenerbahçe lisanslı Taç ürünü olan tek kişilik nevresim takımı ile sıcacık uykular sizi bekliyor.

Ürünü İncele

10. Oturma odasına küçük ama etkili bir dokunuş: Elit TV Ünitesi


Oturma odasının sıradanlığından sıkılanlar ve küçük bir değişikliğe gitmek isteyenler için Elit TV Ünitesi karşınızda! Modern tasarımı ve sahip olduğu sade renkler sayesinde her çeşit mobilyaya uyum sağlayabilir. Özellikle ahşap modasını sevenler için kesinlikle kaçırılmayacak ürünlerden biri olan ünite, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmesi sebebiyle de son derece sağlam. Ürüne eklenen beyaz detaylar ise farklı bir hava katarak mobilyanın daha modern bir görüntü kazanmasına yardımcı oluyor. Ürünün içeriğinde bulunan raflara da kitaplarınızı veya çeşitli aksesuarlarınızı koyabilir, dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Ürünü İncele

11. Dinamik tasarımıyla: Blackout Işık Geçirmez Fon Perde Pilesiz Ekstraforlu Karartma Güneşlik


Yatak odasına renk katmak ve odanın havasını değiştirmek isteyenler için Blackout Işık Geçirmez Fon Perde Pilesiz Ekstraforlu Karartma Güneşlik karşınızda! Kullanım kolaylığı sayesinde fazlaca tercih edilen bu perde, güneşi keserek size karanlık ve konforlu bir alan sağlar. İsterseniz perdenizi çekip karanlık bir ortamda sinema keyfi yapabilir isterseniz konforlu bir uyku yaşayabilirsiniz. Farklı renk seçenekleri de bulunan bu perdeler arasından istediğiniz rengi seçebilir ve siparişini verebilirsiniz. Odanıza hareketlilik ve şıklık katan bu perde, aynı zamanda konforlu bir alan da sağlar.

Ürünü İncele

12. Çocuk odalarına farklı bir dokunuş: Taç Lisanslı Mandalorian Pamuk Kırlent Baskılı


Çocuk odalarına hareket katacak ürünlerden biri olan Taç Lisanslı Mandalorian Pamuk Kırlent karşınızda! Çift taraflı kullanılabilen bu kırlentin her iki tarafı da farklı baskılarla donatılmış. %100 pamuk olma özelliği sayesinde de cilt dostu bir özelliğe sahip. Son derece hafif olan yastık, uzun soluklu seyahatlerde de en büyük yardımcınız olur. Odalarınızı renklendirmek ve ortama farklı bir hava katmak için tercih edebileceğiniz kırlent, size küçük dokunuşlarla ortamı nasıl hareketlendirebileceğinizi gösterir. Star Wars hayranları için harika bir dekoratif ürün!

Ürünü İncele

13. Kışın olmazsa olmazlarından: Çam Ağacı Yılbaşı Mumu


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Kışın en çok kullanılan ürünlerinden biri de elbette mumlar. Kışa uygun tasarımıyla Çam Ağacı Yılbaşı Mumu, evinizin en güzel aksesuarlarından biri olmaya aday. Masa, raf, televizyon ünitesi ve zemin gibi birçok alanda kullanacağınız bu mumlar, evinize hoş bir hareket katacak. Şık tasarımı sayesinde odanızın en güzel köşesinde sergileyebileceğiniz 17 cm uzunluğundaki bu mumun boyutu da oldukça ideal. Rengi ve şekli sayesinde oldukça modern bir görünüme sahip olan bu mum, kış mevsiminin bir temsili olan çam ağacı tasarımıyla ortamın şıklığını artıracak.

Ürünü İncele

14. Özel çantasıyla: TAÇ Ellie Ranforce Nevresim Takımı


TAÇ Ellie Ranforce Nevresim Takımı sayesinde yatak odanızda vakit geçirmek daha keyifli hâle gelecek. Kaliteli malzemesi, yumuşak ve hava geçirgenliği olan kaliteli kumaş yapısıyla ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Makinada hızlıca yıkayabilir ve temiz bir şekilde çantasında muhafaza edebilirsiniz.

Ürünü İncele

15. Avantajlı fiyatlarıyla karşınızda: Taç Kevin Çift Kişilik Nevresim Takımı


Renkli görünümüyle yatak odanızın enerjisini yükseltecek TAÇ Kevin Çift Kişilik Nevresim Takımı ile karşınızdayız! Yumuşak dokusu sayesinde cildinizi tahriş etmeyen nevresim takımıyla odanız daha şık ve zarif görünecek. Rahat ve konforlu kullanımıyla çok seveceğiniz bu ürüne mutlaka bir şans vermelisiniz.

Ürünü İncele



Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.