Murat GÜRKAN/NAZİLLİ Dallıca Mahallesi, Merkez Sokak'ta oğlu ve gelini ile yaşayan Rifat Hizan, bugün saat 07.30'da torunlarını okula göndermek için uyandı. Bu sırada oğlu ve gelinin yattığı odanın ışığının yandığını farkeden Hazan, kapılarını çaldı. Israrla kapıyı çalmasına rağmen içeriden ses gelmemesi üzerine şüphelenen Hazan, içeri girdiğinde oğlunu kömür sobasının yanında yerde hareketsiz yatarken buldu. Nabzını kontrol ettiğinde atmadığını farketti. Bunun üzerine yataktaki gelinini kontrol eden Hazan, onun da nabzının düşük attığını farkedip, durumu 112 Acil Servise bildirdi. Eve gelen sağlık ekipleri buradaki ilk müdahalenin ardından kömür sobasından sızan karmonmoksit gazından zehirlendikleri belirlenen çiftten hayati fonksiyonları devam eden iki çocuk annesi Tezcan Hazan'ı Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Buradaki ilk müdühalenin ardından İzmir'deki bir özel hastaneye sevk edildi. Mehmet Hazan'ın cesedi ise savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.
Ölen pide ustası Mehmet Hazan'ın, doğum günü olan geçen 1 Ocak'ta amcası Mustafa Hazan'ın, 6 ay önce de annesi Huriye Hazan'ın rahatsızlıkları nedeniyle yaşamlarını yitirdiği öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz