Savcı Haberleri

Yenidoğan Çetesini çökerten savcı Yavuz Engin'den mesaj var! Türk devletinin bize verdiği vazifeyi yerine getirdik

Yenidoğan çetesine ilişkin soruşturma sırasında kendisini tehdit edenleri de tutuklatan Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin herkes tarafından merak ediliyordu. Makamında tehdit edilmesine rağmen soruşturmayı sürdüren Savcı Engin, sosyal medya hesabından tebrik mesajlarına yanıt verdi.

Haber

Ölümle tehdit edildi ama geri adım atmadı! Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcıyla ilgili yeni detay: Atandıktan 20 gün sonra talimatı vermiş

'Yenidoğan Çetesi' skandalında en dikkat çeken isimlerden biri makamında tehdit edildiği halde geri adım atmayan Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin oldu. Kendisini tehdit eden çete üyesinin ters kelepçeli halde götürülmesini izlerken ki fotoğrafları basına yansıyan Savcı Yavuz Engin herkesin sevgisini kazandı. Büyükçekmece Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin'in Nisan 2024'de İstanbul'a atandığı ve 20 gün sonra bebek çetesi operasyonu talimatını verdiği öğrenildi.

Haber

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı merak ediliyordu! Görüntüleri ortaya çıktı, sosyal medyada gündem oldu

İstanbul'da, 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan 'Yenidoğan Çetesi'nin çökertilmesinde önemli bir rol üstlenen ve ailesine yönelik tehditlere rağmen geri adım atmayan savcının görüntüleri ortaya çıktı. İşte herkesin merak ettiği savcı...

Haber

Yenidoğan çetesi makamına giderek tehdit etmişti! Savcıdan dikkat çeken paylaşım: Kurt kapanına girdiler, bizimle hiç tanışmamış olmayı dileyecekler

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK) günlük 8 bin lira alabilmek için yeni doğan bebekleri yoğun bakımda tutan Yenidoğan Çetesi'nin bir üyesi savcıyı tehdit etmişti. Savcıyı tehdit olayında 5 kişi tutuklanırken, savcı sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımda, "Kurt kapanına girerek kucağımıza düşen şahıslar, Türk adaletinin elindedir. 2400 yıllık Türk devlet geleneğine kafa tutanlar, pişman olacaklar ve bizimle hiç tanışmamış olmayı dileyeceklerdir" ifadeleri yer aldı.

Haber

Savcı

Savcı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Savcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Murat Ülker, Nebati, Nail Olpak, Abdullah Gül, Numan Kurtulmuş... Yenidoğan bebekleri öldüren çetenin tehditçisi Mustafa Kemal Zengin'in paylaşımları çok konuşulacak

Yenidoğan bebekleri özel hastanelere sevk edip 10 bebeğin ölümüne neden olan üstüne bir de haksız kazanç elde eden bunlar da yetmezmiş gibi davaya bakan savcıyı makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin'in sosyal medya hesabı ortaya çıktı. Birçok siyasetçi ve iş insanıyla fotoğrafları çıkan Zengin'in sosyal medyasındaki isimler herkesi şaşırttı.

Haber

112 çetesi çözüldü! Savcıyı tehdit soruşturmasında tetikçi itirafçı oldu: 100 bin dolara savcıyı vuracaktım! Tutuklandılar

İstanbul, Çorlu ve Tekirdağ'da gereksiz yere özel hastanedeki yoğun bakım ünitesine yatırılan 12 bebeğin ihmalden öldüğü iddiasına ilişkin soruşturmayı yürüten savcıyı tehdit eden "Yeni Doğan" çetesi üyeleri adliyeye sevk edildi. 112 çetesi olarak bilinen örgütteki tetikçi itirafçı oldu ve savcıyı 100 bin dolara vuracağını itiraf etti. Soruşturmada 5 kişi tutuklandı, 3 kişi serbest kaldı.

Haber

Bebeklerin ölümüne yol açan hastane çetesi bir de savcıyı makamında tehdit etti! Sokakta mermiye kafa atacak 500 adamları var

Anlaşmalı hastanelerin yenidoğan yoğun bakım ünitelerini günlük 8 bin TL karşılığında dolduran çete bir de savcıyı makamında tehdit etti! Gazeteci Emrullah Erdinç, kendini eski İçişleri Bakanlığı müsteşarı olarak tanıtan Mustafa Kemal Zengin'in, olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcıya gözdağı verdiği skandal görüntüleri paylaştı. Tehdit sırasında kullanılan "Bunlar mermiye kafa atan insanlar. Yurt dışına, Papa'ya suikast yapan tipler" sözleri ağızları açık bıraktı.

Haber

Hakim ve savcı ataması Resmi Gazete’de!

Resmi Gazete’de yayımlanan Hakim ve Savcılar Kurulu kararı ile 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı ataması yapıldı.

Haber

Hakim ve savcıların görevde yükselme kararları Resmi Gazete'de!

Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, Cumhuriyet başsavcısı ve savcıları ile idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber

Narin cinayetinde yeni gelişme! Babası Arif Güran serbest bırakıldı, anne Yüksel Güran ve abi Enes Güran hakkında tutuklama talebi

Diyarbakır’da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili soruşturma sürüyor. Cinayete ilişkin gözaltına alınan 22 şüpheli dün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin savcılık sorgusu tamamlandı. Adliyeye sevk edilen 22 şüpheli arasından 9 kişi hakkında tutuklama talep edildi. 3 kişi adli kontrol şartıyla, 10 kişi de serbest bırakıldı. 9 kişinin arasında Narin'in annesi Yüksel Güran ile 17 yaşındaki abisi Enes Güran bulunuyor. Narin'in babası Arif Güran serbest bırakıldı.

Haber

Park halinde araçta ölü bulunmuştu! Savcılık açıkladı

Eskişehir’de 3 Eylül tarihinde park halindeki bir araçta hemşire Tuğba Koç ölü bulunmuştu. Savcılık ortaya atılan iddiaların gerçekleri yansıtmadığını duyurdu.

Haber

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen'e saldıranlar tutuklandı

Kadıköy'de Fenerbahçe-Alanyaspor maçını izledikten sonra otoparka giden Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, otopark çıkışında kornaya basan sürücüyü uyarınca saldırıya uğrayarak darbedildi. Savcının darbedildiği anlar otoparkın güvenlik kamerasına yansıdı. 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber

3 gündür her yerde aranıyor: Yargıtay savcısını darp eden şahsın fotoğrafı ortaya çıktı! 7 farklı suç kaydı varmış...

Fenerbahçe-Alanyaspor maçı sonrası arabasını almak için gittiği otoparkta Yargıtay savcısı Necip Cem İşçimen saldırıya uğradı. Saldırgan E.G.'nin 7 suçtan arandığı ortaya çıkarken, E.G. 3 gündür her yerde aranıyor. Hala bulunamayan ve savcıyı darbeden saldırgan E.G.'nin fotoğrafı ortaya çıktı.

Haber

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen maç çıkışı saldırıya uğradı!

Fenerbahçe- Alanyaspor maçını izledikten sonra Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, maç çıkışı gişe sırasına girdi. Necip Cem İşçimen, arkasında kornaya basan sürücüyü uyarmak istediğinde saldırıya uğradı. Savcı İşçimen'i yere düşürüp darbeden saldırgan olayın ardından kaçtı. Aracın plaka bilgilerinden zanlıların E.G. ve T.T.İ. olduğunu tespit eden polis, İşçimen'e hakaret eden T.T.İ'yi yakaladı. Olayla ilgili Bakan Tunç'tan da açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber

Bir ilk olacak! Adnan Oktar silahlı suç örgütü ilişkisi... Savcı ve hakimler yargı önüne çıkarılacak

Adnan Oktar silahlı suç örgütü davasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Buna göre; Adnan Oktar örgütü ile ilişkileri sebebiyle savcı ve hakimler ilk kez yargı önüne çıkarılacağı öğrenildi. O isimlerin resmen sanık olduğu belirtilirken davanın örgütün yargı ayağı ile ilgili ilk dava olma özelliği taşıdığı belirtildi.

Haber

Film gibi olay: Gerçek savcıları bile kandıran 'sahte savcı' böyle yakalandı! Gerçekler bir bir ortaya çıktı

İstanbul'da yaşanan sahte savcı oyununa gerçek savcılar bile inandı. Şaban Durmuş isimli şahıs, kendisiyle aynı isimde bir savcı olduğunu tespit etti ve sahte savcı kimliğiyle yıllarca savcı gibi yaşadı. Çevresindeki herkesi kandıran sahte savcının yıllar süren oyununu üvey kızı bozdu. Film senaryosunu aratmayan dolandırıcılık hikayesi duyanları şaşkına çevirdi.

Haber

Sipariş yüzünden saldırıya uğrayan savcı tek tek anlattı: Kafama yumruk atıldı! 9,5 aylık kızım yere düştü

Ordu'da restoranda ailesiyle darbedilen Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca' o gün yaşananları tek tek anlattı. Jandarmanın önerisi üzerine o restorana gittiğini belirten savcı saldırı sırasında kafasına yumruk yediğini ve 9,5 aylık kızının yere düştüğünü söyledi. Savcı gerginliğin yaşandığı sırada kendisine, "Sen neden şimdi kimliğini söylüyorsun ki?" denildiğini belirtti.

Haber

Savcı ve ailesine restoranda saldırı! İşletmenin iddialarının ardından o görüntülerle gerçek ortaya çıktı

Ordu'da Cumhuriyet Savcısı Mücahid Şamil Koca, ailesiyle birlikte yemek yemek üzere gittiği restoranda işletme sahibi ve çalışanlarının saldırısına uğradı. Savcının çocuğunun da darbedildiği olayda, ilk olarak işletme sahipleri savcının mekanda yemek yiyemediği için kendilerini gözaltına aldırdığını iddia etmişti. Yeni görüntülerin ortaya çıkmasıyla gerçek anlaşıldı.

Haber

Asgari ücretliye kapı kapandı ama... Emekli, memur derken sıra onlarda! AK Parti önerdi, maaşlarına zam yapılacak

Milyonlarca asgari ücretliye ara zam kapıları kapanırken temmuz ayında emekli ve memurların yanında hakim ve memur maaşlarına da zam yapılacak. AK Parti önergeyi verdi. Düzenleme 15 Ağustos'tan itibaren uygulanacak.

Finans

Son dakika| HSK atamaları Resmi Gazete'de! Birçok ismin yeri değişti

Hâkimler ve Savcılar Kurulu'na ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. 4303 hakim ve savcının yeri değişti.

Haber

Adı skandallara karışan hakimin suç ortağı savcı çıkmıştı! İhraç edildi

Adana ve Edirne Adliyesi'nde görev yaptığı sırada rüşvet, şantaj, tehdit ve uyuşturucu partileri gibi bir dizi skandala karışan Hakime G.A. ihraç edilmişti. Hakimin suç ortağı olduğu ortaya çıkan Savcı F.A. da ihraç edildi. HSK yaptığı açıklamada tüm iddiaların soruşturulduğunu açıkladı.

Haber

Hakimler ve Savcılar Kurulu'na atama kararları resmen yayımlandı!

Adli ve idari yargıda toplam bin 44 hakim ve cumhuriyet savcısı atamaları hakkında karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Haber

Vatandaşların üzerine otomobil sürerek yaralamıştı! Eski hakim ve savcının oğlu yine bir olaya karıştı

Bakırköy'de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim, babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrılan Göçmen’in bu kez Sinop’ta bir vatandaşı silahla tehdit ettiği ve bu nedenle 6 ay 22 gün hapisle cezalandırılmasına hükmedildiği öğrenildi. Öte yandan Göçmen’e verilen ceza ertelendi.

Haber

Bakırköy'de kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp dolandırıcılık yapan zanlı tutuklandı

Bakırköy'de, kendisini polis ve savcı olarak tanıtıp emekli kadının 4 milyon lira değerinde para ve ziynet eşyasını dolandıran şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz, İstanbul Adliyesinde törenle anıldı

İstanbul Adalet Sarayındaki makam odasında terör örgütü DHKP-C üyelerince 9 yıl önce şehit edilen İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz, düzenlenen törenle anıldı.

Yurthaber

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı!

Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber

Adalet Bakanı Tunç'tan 387 hakim ve savcıyla ilgili açıklama: İnceleme başlattık

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, mesleklerine geri dönen 387 hakim ve savcıyla alakalı olarak inceleme başlatıldığını açıkladı.

Haber

Sahte savcı talimat yağdırdı! Polis durumu anlayınca ağzının payını böyle verdi

Telefonla vatandaşları arayıp kendilerini savcı olarak tanıtan dolandırıcılar durmak bilmiyor. Defalarca yaşanan olayın son örneği Erzurum'da bir iş insanının başına geldi. Polis, vatandaştan para isteyen 'sahte savcı'yla telefonda konuştu. Pişkin dolandırıcı polise bir de sicil numarasını sordu. İşte detaylar...

Haber

Bingöl'de dolandırıcılık operasyonunda 4 zanlı yakalandı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, kendilerini savcı olarak tanıtıp bir kişiyi dolandırdıkları iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber

506 hakim ve savcının görev yeri değişti! Aralarında Polat çiftinin soruşturmasını yürüten savcı da var

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesinin, 2023 yılı adli ve idari yargıda mazerete dayalı güz kararnamesi kapsamında, 506 hakim ve savcının görev yeri değişti. Görev yeri değişen savcılar arasında Dilan-Engin Polat, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Öz çiftinin soruşturması ve Tuzlaspor Başkanı hakkındaki yasa dışı bahis soruşturmalarını yürüten Cumhuriyet Savcısı Gökalp Kökçü de yer aldı. Savcı Kökçü Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet savcılığı görevine atandı.

Haber

Türkiye'nin konuştuğu avukat Buket Nurşah Tekışık'tan videolu paylaşım! Lüks araçlarla fotoğrafların arkasındaki gerçek ortaya çıktı

Savcının odasında çektirdiği fotoğraf ve paylaşımın altına düştüğü not ile gündeme gelen avukat Buket Nurşah Tekışık'ın lüks yaşamı dikkat çekmişti. Birden fazla lüks araç ile fotoğrafı olan Tekışık hakkındaki iddialara video paylaşarak yanıt verdi.

Trend

Türkiye’nin gündemine oturan avukat Buket Nurşah Tekışık hakkında önemli gelişme! Hem savcıyı hem de kendisini yaktı, Adalet Bakanı'ndan açıklama geldi

Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın Çağlayan Adliyesi'ndeki fotoğrafları bir anda Türkiye'nin gündemine oturdu. Bir savcının odasında paylaştığı fotoğraflarla tepki çeken avukat Tekışık'la ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan açıklama geldi. Tunç, savcı hakkında soruşturma başlatıldığını, avukat hakkında ise suç duyurusunda bulunulduğunu söyledi. Öte yandan, İstanbul Adalet Sarayı'nda avukat Buket Nurşah Tekışık'ın çektirdiği odanın sahibi olan savcının görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.

Haber

Cezaevindeki dayısı için adliyeye giden sahte savcı gerçek savcıya yakalandı!

Şanlıurfa Adliyesi'nde ilginç bir olay yaşandı. Sahte kimlikle kendisini savcı olarak tanıtıp cezaevindeki dayısının işlerini hızlandırmaya çalışan kişinin foyası ortaya çıktı. Sahte savcı, görüşmeye gittiği gerçek savcının dikkati sayesinde yakalandı.

Haber

Çorlu'da 25 kişinin hayatını kaybettiği tren kazasına ilişkin davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 25 kişinin hayatını kaybettiği, 340 kişinin yaralandığı tren kazasına ilişkin 13 sanığın yargılandığı davada esas hakkındaki mütalaa açıklandı.

Yurthaber

Saatlerce savcıya ifade verdi! İşte Galatasaraylı Nicolo Zaniolo'nun 'bahis' savunması

Galatasaray'ın İngiliz ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak gönderdiği Nicolo Zaniolo bahis iddialarıyla gündeme gelirken, yıldız oyuncunun savcılık karşısında verdiği ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Spor

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo, savcılığa ifade verecek!

Galatasaray'dan ayrılara İtalyan ekibi Aston Villa'ya transfer olan Nicolo Zaniolo, hakkındaki bahis soruşturmasının ardından cuma günü savcılığa ifade verecek. İşte detaylar...

Spor

Savcıyı yakan mesajlar! Herkese hakaretler yağdırıp, Soruşturma açacakları aşk ve sabırla bekliyorum demişti... Meslekten atıldı

Kütahya'nın Emet ilçesinde cumhuriyet savcısı olarak görev yapan H.Ş., Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) üyeleri ve kamu görevlilerine yönelik hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edildi. H.Ş.'nin, İnternet tabanlı mesajlaşma uygulaması üzerinden konuşurken ağır hakaretler kullandığı ve "Bana soruşturma açacak babayiğitleri, aşk ve sabırla bekliyorum. Güzel bir dayak yer canı çok kavga etmek isterse." dediği ortaya çıktı.

Haber

Kadın savcıya 'cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan yargılanan savcı: Hem açığa alındım hem de eşimden ayrıldım

Konya Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Ş.A'ya 'konut dokunulmazlığı ihlali', 'cinsel saldırıya teşebbüs' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanan Manavgat Cumhuriyet Savcısı A.K., Ş.A.'nın kendisine iftira attığını belirterek, "Şikayet nedeniyle hem açığa alındım hem de eşimden ayrıldım" dedi.

Haber

Gerginlik soyunma odasında devam etti! Halı sahada Cumhuriyet savcılarıyla tartışan uzman çavuş hakkında dikkat çeken karar

Samsun'da adliye ve askeri personel ile avukatların yer aldığı halı saha maçında gerginlik yaşandı. Uzman çavuş A.D. ile Cumhuriyet savcıları arasında tartışma çıktı. Sahadakiler araya girerek tarafları yatıştırdı ancak gerginlik soyunma odasında da devam etti. Uzman çavuş A. D. hakkında verilen karar dikkat çekti. A. D. tartışma anlarını anlatırken savcının kendisine "Sen ne bağırıyorsun, el kol yapıyorsun lan" dediğini öne sürdü.

Haber

SON DAKİKA | Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de yayımlandı

Son dakika haberi: HSK tarafından ataması yapılan 1042 adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayı ile 60 idari yargı hakim adayının atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Haber

Hakim ve savcı terfi listesi Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte isimleri ve yeni görev yerleri...

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) yükselmeye tabi 2 bin 636 hâkim ve savcı ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayınlandı. Söz konusu kararda hakim ve savcıların yeni görev yerleri de yer aldı. İşte isim isim terfi listesi...

Haber

Savcıdan katibe cinsel taciz! Mahkemede kendini böyle savundu: 'Kendisi geldi, 1-2 saat çalıştık...'

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli savcı Ş.B., yanında geçici olarak görevlendirilen kadın katibe cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla hakim karşısına çıktı. Suçlamayı reddeden savcı Ş.B. "Kendisi geldi, 1-2 saat mesai bitimine kadar çalıştık. Adliye gibi kalabalık ortamda kendisini arabaya bindirip zorla götüreceğim, böyle saçmalık olamaz. Olaydan haberdar olsam kamera kaydı isterdim. O gün nereye gittiğini hatırlamam mümkün değil." dedi. İşte olayın ayrıntıları...

Haber

Savcıdan katibe cinsel taciz! Mahkemede her şeyi anlattı: 'Kahve verirken kendine çekip...'

İstanbul Anadolu Adliyesi'nde görevli savcı Ş.B. hakkında bir katibi taciz ettiği iddiasıyla dava açıldı. Bugün görülen duruşmaya katılmayan savcı hakkında zorla getirme kararı çıkarıldı. Taciz iddiasında bulunan katip, mahkemede yaşananları tek tek anlattı. Savcının kendisine "Adliye dışında bana 'savcım' deme, ismimle hitap et'" dediğini aktaran katip, "Kahveyi verirken oturduğum sandalyeyi kendine çekerek kolumu sıvazladı. Ben de 'Hayır' deyip pencerenin oraya geçtim" dedi. İşte detaylar...

Haber

Konya'daki Büyükşen çifti cinayetinin 3 sanığına ikişer kez müebbet talebi

Konya'da, Metin ile Necla Büyükşen çiftinin av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada, savcı esas hakkında mütalaa verdi.

Yurthaber

Konya'da telefonla dolandırıcılık yapan şüpheli tutuklandı

Konya'da telefonla dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla Niğde'de yakalanan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber

Kolonları kesildiği ortaya çıkan Rende Sitesi hakkında soruşturma başlatılmıştı! Savcı hakkında dikkat çeken karar... Bakan Bozdağ HSK'ye izni verdi

İki bloğu sağlam kaldı, iki bloğu ise yerle bir oldu, 100'den fazla kişiye mezar oldu. Hatay'ın Antakya ilçesindeki Rende Sitesi hakkındaki soruşturmada kritik bir gelişme yaşandı. Site, geçtiğimiz günlerde bloklarından birinin kolonlarının kreş yapmak için kesildi iddiasıyla gündeme gelmişti. Soruşturmayla ilgili savcının verdiği takipsizlik kararı sonrası Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın da izniyle savcı hakkında inceleme başlatıldı.

Haber

Kahramanmaraş’a 30 ilave savcı

Adalet Bakanı ve HSK Başkanı Bekir Bozdağ talimatıyla Kahramanmaraş’a 30 ilave savcı görevlendirildi.

Yurthaber

Vatandaş şikayet etti! Savcı önce gözaltına alındı sonra tutuklandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesinde bir vatandaşın şikayeti üzerine savcı gözaltına alındı. Para karşılığı davaya bakmakla suçlanan savcı, polisler tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldükten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber

İmamoğlu'nun hapis cezası aldığı davada savcılık bir kez daha harekete geçti! Kararın bozulması için...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Perşembe günü Savcılığın 7.Asliye Ceza Mahkemesine verdiği dilekçede kararda usul ve yasaya aykırı hususlar olması nedeniyle kararın bozulması için istinaf yoluna gidileceği belirtildi. İşte Türkiye'nin konuştuğu davada yeni ayrıntılar...

Haber