Konya'da polisin "dur" ihtarına uymayan kamyonet sürücüsü, yaklaşık yarım saat süren kovalamacanın ardından yakalandı.
Devriye görevindeki polis ekipleri, merkez Selçuklu ilçesinde, şüphelendikleri 42 CCJ 94 plakalı kamyoneti durdurmak istedi.
Polisin "dur" ihtarına uymayan sürücü Ömer K. ve yanında bulunan eşi S.N.K, yaklaşık yarım saatlik kovalamacanın ardından, Fetih Caddesi Karakayış kavşağında yakalandı.
Alkollü olduğu öğrenilen sürücü Ömer K, polisin "Neden kaçtın-" sorusuna, "Korktuğum için kaçtım" cevabını verdi.
Sürücüye, trafiği tehlikeye düşürme, kırmızı ışık ihlali ve alkollü araç kullanmaktan cezai işlem uygulandı.
Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz