Lice'de Yaşanan Gelişmeler

Kars'ta bir grup, Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesine tepki gösterdi.

Kars'ta bir grup, Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesine tepki gösterdi. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan grup, terör örgütü aleyhine sloganlar atarak, Kazımpaşa ve Faikbey caddelerinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı yürüyüş sırasında terör örgütü lehine slogan attığı ileri sürülen 2 kişiye gruptakiler tepki gösterdi. Polis ekipleri, bu iki kişiyi bir iş yerine sokarak gerginliğin büyümesine izin vermedi. Bölgeye gelen İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, yürüyüş yapan vatandaşları sağduyuya davet etti. Cumhuriyet Meydanı'nda grup adına basın açıklaması yapan Ülkü Ocakları İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesinin bayrağı taşıran son damla olduğunu belirterek, "Bayrak, Türk milleti için her şeyden kutsal olan ve uğruna milyonlarca şehit verilen bir değerdir" dedi. Basın açıklamasının ardından bir süre slogan atan grup, daha sonra dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: