Liseliler üniversiteleri ziyaret etti

Aydınlıların benimsediği ve yıllardır Aydın halkına hizmet veren Tuncallar Turizm’in gezileri tüm hızıyla sürüyr.

Tuncallar Turizm Tur Operatörü Aydın Avcı’nın yönetiminde yapılan gezide Aydın Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi Müdür Baş Yardımcısı İsmail Dalkılıç, Müdür Yardımcısı Cafer Akkaya, öğretmenler Mehmet Hacımirzaoğlu, Fatma Kendirli, Mehtap Polat ve 29 öğrenci Ankara ve Eskişehir’i gezdi. 4 Nisan akşamı Aydın’dan başlayan turda öğretmen ve öğrenciler gezinin ilk gününde 1. Ve 2. Türkiye Büyük Millet Meclislerini, Anıtkabir’i, Gazi Üniversitesi’ni, Etnoğrafya Müzesi’ni ziyaret etti. Geceyi Tarım Bakanlığı’nın misafirhanesinde geçiren gezi ekibi ertesi gün Eskişehir’e hareket ederek Kent Park, Anadolu Üniversitesi, Adalar, Köprübaşı, Odun Pazarı Evleri, Sazova Parkı’nın gezerek, akşam saatlerinde Eskişehir’den Aydın’a gelmek üzere hareket ettiler. Afyon Özdilek Tesisleri’nde yemek molası veren grup gece saat:03.00’da Aydın’a geri döndü.

Reklam
Reklam

Gezi sonrası Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi öğretmenleri gezinin çok güzel geçtiğini ve öğrencilerin motivasyonlarının daha üst düzeyde tutulması için bu tür gezilere devam edeceklerini ifade ederken, öğrenciler,”Üniversiteleri ziyaret ettikten sonra, iyi bir üniversite kazanmak için daha çok çalışacağız” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Haberin Devamı İçin Tıklayın
Anahtar Kelimeler: